Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Vypnutí DVD mi na televizi neshodí AV vstup /SCART/

Standardní Vypnutí DVD mi na televizi neshodí AV vstup /SCART/

Snad jsem to napsal aspoň trochu srozumitelně. Mám DVD s TV propojený přes SCART, když zapnu DVD tak mi na TV automaticky naskočí AV vstup jenže když DVD vypnu tak mi televize pořáad bere vstup z AV Jediný řešení je vytáhnout SCART nebo vypnout DVD z elektriky. Je nějakej způsob jak používat SCART a AV vstup si nastavovat sám. V zapojení SCARTu jsem koukal že to řídí 8 pin ale nevím jestli by pomohlo vyřadit 8 pin z provozu..
    INTEL P4 2.8 GHz, MSI 456PE Neo2, 512 MB DDR,Seagate BarracudaIV 80GB S-ATA, ATI Sapphire Radeon 9000 Pro ,AVer TV Studio, Plextor 48/24/48TA, Windows XP Pro, OLYMPUS C720UZ

Senior Member Avatar uživatele Strby
    Vliv
    274

Standardní

pokud muzes AV vstup prepinat manualne tak neni co resit ustrihni pin 8 a je to.. imho..
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

Standardní

Citace Původně odeslal Strby
    pokud muzes AV vstup prepinat manualne tak neni co resit ustrihni pin 8 a je to.. imho..
    No manuálně to snad už umí každá televize ale tohle mi přišlo až moc jednoduchý a protože tomu vůůbec nerozumím tak jsem se radši zeptal
    INTEL P4 2.8 GHz, MSI 456PE Neo2, 512 MB DDR,Seagate BarracudaIV 80GB S-ATA, ATI Sapphire Radeon 9000 Pro ,AVer TV Studio, Plextor 48/24/48TA, Windows XP Pro, OLYMPUS C720UZ

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání