Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Ako rozbehat mikrofon?

Standardní Ako rozbehat mikrofon?

Cauko pozical som si mikrofon napojil som ho(skusil som vsetky diery) ale nejde. Skusal som nahravanie no nic krivka sa ani nepohla. Mam integrovanu zvukovku realtek AC'97 (dufam, ze je to ono . V com to moze byt? Mam si nainstalovat nejaky zvlast driver, alebo mam odpalenu zvukovku aj ked zvuk mi ide bezchybne dik

Standardní

Nemáš ho ztlumenej ?
    Gaudia principum nostri sunt saepe doloris ...

Standardní

Citace Původně odeslal Thellwin
    Nemáš ho ztlumenej ?
    nie ztlmeny nie je
    Existuje nejaky diagnosticky program?

Standardní

skus v ovladacox od zvukovky prepnut vystup na vstup. aspon ja mam taku moznost. inac by ti tam mal fungovat "jack sensing" ci ako to volaju, zvukovka si sama rozpozna ci odovzdava signal alebo prijma cez jacky...

Standardní

Uz sa mi to podarilo rozbehat, Musel som zvolit nahravanie z mikrofona :c no teraz zas neviem ako mam spustit, aby ma bolo pocut aj, ked nenahravam pri pocivani hudby a tak...

Member Avatar uživatele _Tomas
    Vliv
    279

Standardní

Citace Původně odeslal morgun
    Uz sa mi to podarilo rozbehat, Musel som zvolit nahravanie z mikrofona :c no teraz zas neviem ako mam spustit, aby ma bolo pocut aj, ked nenahravam pri pocivani hudby a tak...
    Jako karaoke? ))
    To by melo byt slyset normalne, i kdyz nenhravas....aspon u me to tak je...
    Core i5 3570K @ 4,3GHz + AC Freezer i30 | Gigabyte Z77X-D3H | 2x 4GB ADATA XPG V2 1600MHz DDR3 | EVGA nVidia GeForce GTX680 SC 2GB | SSD Kingston HyperX 3K 128GB | 2TB WD Caviar Black | Corsair GS 800W |LCD FS 23" | Logitech Performance MX | Pioneer VSX521 + Jamo D165 |
    Synology DS212j | 2x 2TB WD Caviar Black |
    Ford Focus ST 2.5 225HP/320Nm @ +- 250HP/330Nm

Standardní

Citace Původně odeslal _Tomas
    Citace Původně odeslal morgun
    Jako karaoke? ))
    To by melo byt slyset normalne, i kdyz nenhravas....aspon u me to tak je...
    No u mna to nejde

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

no co sem mel moznost videt ruzne drivery na AC97ky, tak je mi z toho na bli.ti...

Ale zakladni problem je, ze ty musis vlezt do mixeru Reprodukce a tam zamutovat mikrofoni slider(vstup) ... a v mixeru Nahravani(zaznam) volis skutecnou hlasitost mikrofonu.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní Mikrofon mi nechce fungovat

Tak jsem zase po dlouhé době použil sluchátka s mikrofonem
    a nefunguje mi mikrofon.
    přitom tak před půl rokem mikrofon normálně fungoval.Všechny jezdce mám snad nastavené na maximum,nainstaloval jsem i nové Nvidia ovladače na zvuk,ale pořád mi to nechce jít.
    Má někdo nějakou radu?
    Určitě to bude nějaká blbost,kvůli které to nefunguje
    AMD Athlon Barton 2500+, ASUS A7N8X-X, 1x256MB + 1x512MB AData PC3200 DDRAM ,Leadtek nVidia GF 5900 XT 390/700, Western Digital ATA 80GB,Western Digital ATA 200 GB, LG 4163B DVDRAM, SONY CD-RW CRX 320E

Standardní Re: Mikrofon mi nechce fungovat

Tak jsem nainstaloval ovladače zvuku AC97, tam je přepínání na mikrofon,takže mikrofon jsem už rozběhal,ale zase nehraje jedna bednička,když nastavím 5.1 zvuk
    nemám si radši koupit nějakou pořádnou zvukovku?
    AMD Athlon Barton 2500+, ASUS A7N8X-X, 1x256MB + 1x512MB AData PC3200 DDRAM ,Leadtek nVidia GF 5900 XT 390/700, Western Digital ATA 80GB,Western Digital ATA 200 GB, LG 4163B DVDRAM, SONY CD-RW CRX 320E

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání