Asi pred 3 mesiacmi som si kupil novy zdroj Enermax 300W, som s nim bol velmi spokojny az kym nezacal asi pred tyzdnom hnusne piskat. Ma to zacalo hrozne hnevatpretoze som necakal ze 2200,- korunovy zdroj si zacne piskat len tak. Skusal som preco to robi a zistil som ze ked vyberiem grafiku z dosky tak nepiska, lenze neviem co to ma spolocne z grafikou
, a najhorsie je, ze ked pustim prime95 tak zacne vydavat vselijake podivuhodne zvuky (zalezi od rychosti testov), zatial som nezbadal ziadne vedlajsie ucinky toho piskania
ale je to hrozne ked sedim pri kompe vecer a piska to, tak mi to leze na nervy
![]()
![]()
neda sa to vydrzat musim si dat suchatka a pustit hudbu.
1) neviete preco to moze robit ? nerad by som aby odisiel zdroj a zobral so sebou MB a Ramku + CPU... (asi bude piskat nejaky kondik najskor)
2) je piskanie dovod na reklamacku, pretoze je este v zaruke a mohol by som ho reklamovat.
3) moze byt ze je pretazeny, neviem mam CPU na 2GHz (1.6V) a mam iba 1HDD a 1CDRW, predtym som mal 230W zdroj a v pohode to islo... a grafiku GF 2MX ...
btw: ked sa restartuje komp tak na par sekund prestane piskat, potom zacne znovu piskat. skusa som podtaktit cpu a vybrat HDD a CDRW a NIC, piskal dalej.... PLIIZZZ HELP MEEEE