Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: w2k hlásí kolizi IP adres, neuvádí které

Member
    Vliv
    266

Standardní w2k hlásí kolizi IP adres, neuvádí které

Zdravím vás, od té doby co jsem připojen přes wifi mi w2k po zapnutí počítače hlásí, že byla zjištěna kolize ip adres a že rozhraní bylo zakázáno. V hlášce není uvedena žádná IP ani MAC adresa. Podrobnosti mám najít v logu událostí. Připojení do internetu ale funguje normálně.

Na w98 byla v této hlášce uvedena IP a MAC adresa kolidujících zařízení. W2k mě odkazuje na log. Ve kterém souboru najdu IP a MAC adresu kolidujících zařízení?

Standardní

s win2k zkusenosti nemam, ale pokud to bude stejne jako winxp, tak ovladaci panely-nastroje pro spravu-prohlizec udalosti.
    tam v polozce "system" najdes podle data a casu polozku s nazvem "Chyba" a popisem "Tcpip" a kdyz ji rozkliknes tak neco jako:
    Kód:
    Systém zjistil konflikt adresy IP xxx.xxx.xxx.xxx se systémem, jehož síťová hardwarová adresa je xx:xx:xx:xx:xx:xx. Síťové operace v systému mohou  být přerušeny
    CPU: E2200 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro , GPU: GigaByte HD2600 XT , RAM: Kingston 2x1GB DDR2 PC800 ,[b] MB: Asus P5Q , PSU: Chieftec Green Angel CTP-400-12G, 400W , HDD1: Samsung Spin Point F1 HD502IJ 500GB 16MB SATAII/300 , HDD2: WDC WD2500AAJB 250GB ATA100 , HDD3: WD5000AAKS- 500GB 7200ot SATAII/300 16MB + Externí box LC POWER EH-35BE2 3,5 SATA2/1 HDD, USB 2.0 + E-SATA , DVD: Samsung SH-S223F SATA , CASE: ASUS TA-982

Member
    Vliv
    266

Standardní

Citace Původně odeslal Buddha
    s win2k zkusenosti nemam, ale pokud to bude stejne jako winxp, tak ovladaci panely-nastroje pro spravu-prohlizec udalosti.
    tam v polozce "system" najdes podle data a casu polozku s nazvem "Chyba" a popisem "Tcpip" a kdyz ji rozkliknes tak neco jako:
    Kód:
    Systém zjistil konflikt adresy IP xxx.xxx.xxx.xxx se systémem, jehož síťová hardwarová adresa je xx:xx:xx:xx:xx:xx. Síťové operace v systému mohou  být přerušeny
    děkuji, to je přesně ono...

Standardní

Kazdopadne sa to da zistit aj logicky, do cmd linu napises ipconfig /all
    Kedze ti to hlasi koliziu IPciek tak tvoj stroj bude mat rovnaku ip ako nejaky iny stroj v sieti.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání