Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Problem s Ati Xpert 2000 PRO

Standardní Problem s Ati Xpert 2000 PRO

Mam starsi PC, na kterem nedavno zacala delat problemy vyse zminena graficka karta, navic i sitova karta. Problemy se projevovaly tim, ze system (Win2k) po startu nerozpoznal grafickou ani sitovou kartu a tak jsem bohuzel musel jet na 16ti barvach. Obvykle pomohlo nekolik restartu, pote system oboji rozpoznal, ale nyni nepomahalo ani to. Takze jsem zformatoval a nainstaloval system znovu, sitova karta je jiz bez problemu, ale mam problem s instalaci driveru pro tuto kartu. Je mnoho verzi techto ovladacu a at nainstaluju jakykoli, tak vzdy pri instalaci obdrzim hlasku o nekompatibilite HW. Nesetkal se nekdo s obdobnym problemem? Budu vdecny za jakoukoliv pomoc.

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní Re: Problem s Ati Xpert 2000 PRO

Citace Původně odeslal aja
    Mam starsi PC, na kterem nedavno zacala delat problemy vyse zminena graficka karta, navic i sitova karta. Problemy se projevovaly tim, ze system (Win2k) po startu nerozpoznal grafickou ani sitovou kartu a tak jsem bohuzel musel jet na 16ti barvach. Obvykle pomohlo nekolik restartu, pote system oboji rozpoznal, ale nyni nepomahalo ani to. Takze jsem zformatoval a nainstaloval system znovu, sitova karta je jiz bez problemu, ale mam problem s instalaci driveru pro tuto kartu. Je mnoho verzi techto ovladacu a at nainstaluju jakykoli, tak vzdy pri instalaci obdrzim hlasku o nekompatibilite HW. Nesetkal se nekdo s obdobnym problemem? Budu vdecny za jakoukoliv pomoc.
    Mno mal som tu kartu a podobny problem bol aj u mna , ale chyba bola v tom ze ja som ju mal stale AGP 4x , ked som dal na AGP2x vsetky problemi sa stratili.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Standardní Re: Problem s Ati Xpert 2000 PRO

Citace Původně odeslal aja
    Je mnoho verzi techto ovladacu a at nainstaluju jakykoli, tak vzdy pri instalaci obdrzim hlasku o nekompatibilite HW. Nesetkal se nekdo s obdobnym problemem? Budu vdecny za jakoukoliv pomoc.
    Použij poslední oficiální a nainstaluj ho ručně.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání