Ahojte,
pred cca rokom a daco som dal dokopy nasledovny system:
ABIT KG7
ATHLON 1,2
512MB DDRAM PQI
VOODOO3 PCI (toto bola recesia a nudzove riesenie)
V novembri som vymenil grafiku za ASUS GF4200 64mb TV-OUT a procesor za ATHLON XP 2000+. Preflashoval som BIOS aby sa s novym procesorom skamaratil (mam poslednu verziu). Pri grafike som vsak zacal mat problem v IL2, kde mi preblikavali textury na zemi....Zvysil som v BIOSe frekvencne nastavenia pamati a preblikavanie zmizlo....Zacali mi vsak padat XPecka a to coraz zakernejsie. Patral som po pricine a zrazu som zistil, ze mi system hlasi (v Norton utilities) ze mam vadnu pamat. Dal som PC znamemu, co stavia a predava pecka, no povedal mi, ze ta pamata fungovala bezchybne v inych zostavach. Do mojho daval po 128MB a zistil, ze pokial tam bolo 256MB a viac tak to zacalo hadzat chyby....Navyse, ked tam praskol povodnych 512MB a vymenil grafiku za GF MX tak mu to nehodilo ani jednu chybu....V utorok bude moja grafika vyskusana este na inej zostave (myslim, ze spominal KT4)
Co s tym? Je chyba v doske alebo grafike? Je mozne, ze by AGP bolo fuck up a nedavalo dost stavy pre AGP 4x? Mam to PC odstavene uz druhy mesiac a neviem sa pohnut.....Any help?
Richard