Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Vase zkusenosti s JETWAW ATI RADEON 9600(XT)

Standardní Vase zkusenosti s JETWAW ATI RADEON 9600(XT)

ahojte, chci se zeptat na vase zkusenosti s grafickou kartou JETWAY ATI RADEON 9600XT 128MB 128bit. Zda se mi cenove velice prijatelna oproti treba Sapphire nebo Gigabyte. Co myslite? Prohloupim nebo ne kdyz ji koupim. Jen chci upozornit, ze se grafika nebude taktovat, bude proste behat na zakladu tak jak si ji donesu z obchodu.

EDIT: upravil jsem link tak, aby byl spravny...

Standardní

hele s grafikama JETWAY byly vžny nějaké problémy. třeba JETWAY 9550 XT Ultra OC byla už od výrobce tolik přetaktovaná, že občas házela artefafty i na defaultu. ne....ber radší lepší značku. tady si nemůžeš bejt jistej...
    sony vaio eb1e1e-wi | i3-330 2,13ghz | ati hd5470 (750/1800) | 4gb ram ddr3 | 320gb 5400rpm | 15,5'

Standardní

Citace Původně odeslal Crusheer
    hele s grafikama JETWAY byly vžny nějaké problémy. třeba JETWAY 9550 XT Ultra OC byla už od výrobce tolik přetaktovaná, že občas házela artefafty i na defaultu. ne....ber radší lepší značku. tady si nemůžeš bejt jistej...
    no ale kdyz toto bude prece delat grafika, tak je to duvod na reklamaci protoze to dela chyby ne? i kdyby mi meli dat jinou nebo bych si mel doplatit na jineho vyrobce...

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

Já bych se toho nebál, ale jen si pak dej pozor na případnou reklamaci, protože třeba u té R9550XT to tady někomu v TSB vyřešili, tak že mu snížili takty...
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Standardní

Citace Původně odeslal Perfect_
    Já bych se toho nebál, ale jen si pak dej pozor na případnou reklamaci, protože třeba u té R9550XT to tady někomu v TSB vyřešili, tak že mu snížili takty...
    no ja to taky budu brat v TSB, a to mu asi zmenily primo v BIOSu co? no podle me ta XT by nemusela byt spatna jenom jsem nikde nenasel takty pameti

Moje ATI SAPPHIRE Radeon 9600 XT ma takty Jadro: 500 MHza Pameti: 324 MHzna default. Podle stranek vyrobce ma Jetway 500 jadro ale jak rikam pameti jsem nenasel

Tak jsem nasel asi frekvenci pameti nikde nic nemaji ale na jednom zahranicnim obchode pisou ze pry 600MHz takze o 48MHz mene nez ma Sapphire

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání