Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Padání windows

Standardní Padání windows

mam takový problém - na notebooku sem měl dlouhou dobu WIN SP1. poté, co mi jednou z ničeho nic spadly windows a už nenaběhly - napsala se po startu chyba něco v tom smyslu "Chyba při načítání OS, soubor XY nebyl nalezen..." přeinstaloval jsem je a vše bylo ok. až do nějaký chvíle zas. dal jsem tam SP2 ale poté zase - bluescreen a pád windows, systém někdy naběhl, někdy již ne. zkusil jsem tam instalnout linux. ten mi nespad ani jednou, kupodivu
    nechápu v čem by mohl být problém. jestli v hardwaru? viry sem projížděl. ale ještě je možný, že to dělá disk. když jsem si ho prohlížel v Partition Magicu tak mi to házelo nějaký chybky už při spouštění. chtělo by to možná udělat formát úplně ale úplně z gruntu. co myslíte?

Standardní

to vyzera na nakopnuty disk, zgruntu reformat a test povrchu by som ordinoval
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

aha a můžeš mi poradit spolehlivou metodu jak ten hdd zformátit aby se fakt i nějaký chybný oddíly smazaly a tak? a potom v čem otestovat ten povrch? thx

Standardní

Citace Původně odeslal kocendak
    aha a můžeš mi poradit spolehlivou metodu jak ten hdd zformátit aby se fakt i nějaký chybný oddíly smazaly a tak? a potom v čem otestovat ten povrch? thx
    povrch otestuj niektorou z firemnych utilit vyrobcov diskov, ja som pouzival seagate program na tie particie ti staci ich vsetky zmazat a potom urobit znova v comkolvek
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

hm ale jeste poznamka - ja sem pri ty instalaci windows SP2 nez teda zacala tak sem vsechny oddily odstranil a potom znova pridal. ale odstranily se tak, ze tam jako to rozdeleni disku jak sem mel puvodne zustalo. tak nevim, ale nestacilo to.

staci kdyz to projedu timhle - OnTrack Data Advisor? http://buyonline.ontrack.com/ecom/Fr...File=DC500.exe

Standardní

hm jak na ten soubor ted koukam, tak to je jenom pro disketovy pocitace. na tom svym nemam fdd. takze neco jinyho holt.

Standardní

hm jak na ten soubor ted koukam, tak to je jenom pro disketovy pocitace. na tom svym nemam fdd. takze neco jinyho holt.
    ultimate boot cd alebo boot z usb atd. no problem

Standardní

a nemas na sklade nakej soft co to zkoukne z windows? pripadne teda kdyby tam byly chyby, zvladne je ten programek opravit?

Standardní

a nemas na sklade nakej soft co to zkoukne z windows? pripadne teda kdyby tam byly chyby, zvladne je ten programek opravit?
    z wokien to nepojde ked si lenivy sosni si http://www.ultimatebootcd.com/ a tam mas utilit skrz disky snad vsetky co su

Standardní

hm tak sem udelal ten test z toho ultimate boot cd - vsechno proslo az na test:
    File structure test result: Partition 1 NFTS 40GB Result: Failed with criticals errors.. The following errors were found while scanning the volume:
    - One or more errors were found in the index
    - One or more errors were found in metadata file records.

poradite mi nekdo? je to hw zavada hodna reklamace?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání