Mam takový problém, když dám vypnout počítač ve windowsech tak se mi restartuje a to samé se ději i když stisknu tlačítko vypnutí. Nevíte někdo kde je problém? Dík
Mam takový problém, když dám vypnout počítač ve windowsech tak se mi restartuje a to samé se ději i když stisknu tlačítko vypnutí. Nevíte někdo kde je problém? Dík
nevime. kristalovou kouli nevlastnime. az nam napises co je to za pocitac, co je to za os, kdy to zacalo delat atd. tak teprve z toho budeme moci vychazet.
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
je to windows XP Home Edition, a pocitac je to P4 3.2GHz, 1GB RAM, ATI Radeon 9600 Pro. Zacalo to delat jednou samo od sebe...
Spyware nebo teploty![]()
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;2x750GB SATA II;2x LG-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.
Nebo taky spatny zdroj, ty to rady delaj a pak taky mam dojem, ze byla nejaka aktualizace od M$ na toto tema ale tim si nejsem tak jistej
zkontroluj jeste toto:
registry, tam dej vyhledat PowerdownAfterShutdown a koukni jestli tam mas "1" coz je vypnuti nebo "0" pro restart.
Melo by to bejt tady: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\Cu rrentVersion\Winlogon ale je mozne ze to tam nemas.
pak treba jeste: Start > Run > msconfig, Advanced button a zaskrtni "Disable fast shutdown"
je toho moc musis zkouset co pomuze, uvedomit si zda to opravdu zaslo nahodne, nebo jestli jsi neco pridal nebo nainstaloval.
MadDogTeam - geocaching.com
díky všem za rady, jdu to skusit
Tak sem skusil vaše rady, ale bohužel nic nepomohlo![]()
Taky si v biosu zkontroluj Wake up.
Co se mě zrovna dostane pod pazoury.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)