Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: JetWay V4DP nenabehne PC

Standardní JetWay V4DP nenabehne PC

Mam tuto desku V4DP ViA KM400.V ni DDR 256Mb 266Mhz,Duron 650Mhz(se spojenymi mustky L1).Pc jelo na FSB 100Mhz.Dal jsem tam 133Mhz FSB a rozjel se take.Po dalsim zapnuti uz ale nenabehl.Obrazovka se zastavila na zacatku u procesoru a ramek, disky uz se neukazali.Uz se nezobrazili ani udaje o teplote,napeti a otacek.Resetoval sem Cmos, zapl a stale nic.Nechal jsem to tedy stat tam kde to skoncilo a za +-1Hodinu jsem to restartoval a nabehlo.Spokojen ze to zase jede jsem to vypnul.Dnes po skoro mesici jsem to znovu zapl a o5 to dela to stejne.Uz to nejde robehnout nijak.Chtel bych dat reklamovat desku ale jelikoz nemam kde vyzkouset procesor a pameti mam strach ze to nemusi byt v desce.Nechtel bych platit manipulacni poplatek za neopravnenou reklamaci.Nemate nekdo s timto zkusenost?
    Diky

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Mám tu desku v druhém pc a celkem bez problémů. Když nepomáhá reset CMOS ani nic, tak jedině zkusit s deskou jiné komponenty - cpu, ram, zdroj.. A nebo reklamovat.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání