Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: nekompatibilita KT600 a NV6600GT?? vyreseno

Senior Member Avatar uživatele Strby
    Vliv
    274

Standardní nekompatibilita KT600 a NV6600GT?? vyreseno

mam desku MSI KT6 DELTA a grafickou kartu Nvidia 6600GT AGP od Leadteku uz jednou jsem tu prosil o pomoc ze se me zasekava kurzor mysi coz jsem pozdeji opravil tim ze jsem snizil HW akceleraci grafiky ale nepomohlo to uplne docela casto mi system zamrzne kdyz chci spustit video nebo nejakou hru proste nekdy to jde nekdy ne zkousel jsem ruzne ovladace jak pro GK i MB nepomohlo nic...
    mate nekdo podobne zkusenosti s podobnou konfiguraci??
    jde to vyresit jinak nez nakupem nove MB??
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

No u MSI bych se nedivil niceho, nejhorsi je, ze ani nemuzes zapnout AGP 4x ... Otresna deska ...

BTW zkusil bych jeste jiny zdroj ....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Standardní

Mam tu istu dosku ako ty a Club 3d 6600 GT AGP. Ked sa hram s nastavenim BIOSu (hlavne parametre okolo AGP) tak mi doska zastane v POST BIOSu.
    Pomohol mi clear CMOS, nahodenie defaul hodnot. Potom pretaktujem FSB a procesor (mam este odomknuty) + nastavenie integrovanych zariadeni. Default necham parametre memory a AGP. Takto mi ide aj 3D. Pozri ci mas najnovsi BIOS - so starsimi verziami som mal problemy.
    MSI uz nikdy - tiez som uvazoval o vymene.

Vliv
    274

Standardní

tak uz vim duvod proc to dela... grafika nestiha prekreslovat ale nejsu si jistej pricinou jedna moznost je ze tomu vadi virtualni IRQ grafika vyfasovala 16 SB Live 18 musim to vyzkouset ale to znamena reinstall widli na coz ted nemam moc casu nebo ma nekdo jinej napad??

Standardní těžko poradit...

mám stejnou desku jako ty,měl jsem podobný problém,vnutil jsem mu fyzické irq místo virtuálních ale moc bych ti to nedoporučil, výsledek žádný a spíše problémy, protože sdílených irq se nezbavíš,jen je budeš moct částečně ovlivnit přes BIOS...btw, jde to i bez reinstall win..ale jak už jsem řekl,vůbec mi to nepomohlo...

stejně jako ty jsem měl SB Live, dost mi pomohla výměna za Audigy2ZS,ale to je řešení/neřešení, že .....Bohužel Live silně přetěžuje PCI sběrnici,Audigy je podstatně lepší ale taky žádný zázrak...

to, co psal kolega přede mnou,že nemužeš přepnout na AGPx4, je samozřejmě nesmysl...nastavení v Biosu to normálně bere...zkus to a vypni i fastwrites,rychlostní dopad je zanedbatelný-aspoň to vyzkoušej...dělá ti to ve všech hrách nebo jen v některých ? dělá to hned nebo po určité době ? Jinak je GK v pohodě? Teplota ? Taktování ?
    AMD Barton 2600+,MSI KT6 Delta LSR,1 GB RAM A-DATA 450Mhz 2.5-3-3-8,HD Wester Digital WD1600JD,GK Club3D Ati9800Pro@9800XT,Soundblaster Audigy 2ZS,Genius 5.1HT,DVD RAM LG GSA 4160B,DVD ROM LG GDR 8163B,Ati Tv Wonder,Win XP Profi,net WiFi 256 kbit/s

Vliv
    274

Standardní

tak uz jsem to vyresil pricina byla ve zvukove karte sice su ted bez zvuku ale rock stable

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání