Od neděle mám problém s netem nejdřív sem si myslel že je chyba u providera, ale nakonec je u mě.
Po zapnutí pc jede všechno tak jak má ale asi po 2 minutách to vypadne. Po vnitřní síti jede všechno bez problémů ale za bránu si ani nepingu(na ni ještě jo, ale DNS už vůbec). Zistil sem že stačí ve win dát opravit místní síť a ono se to rozjede ale vydrží to tak 5 min a pak to musím dělat znova, nevíte v čem by mohl být problém, že by něco s AP![]()
Mám XPprof dřív to nikdy nedělalo a hw mám takto: panelová anténa-koax-AP Ovislink 1120-upt-pc
Dík za rady
EDIT: taxe to bohužel vrátilo, ale mám nějaké nové zjištění:
zjistil sem že zatížení z webu tomu jaxi nevadí, klidně možu sosat 200KB/s a ono to nepadá, ale pokud zapnu dc++ tak je to hned v [I]takže by to mohlo být způsobeno uploadem ale ne jakýmkoliv pže dyž sem vypl dc a dal poslat mejl s přílohou tak to jelo v poho
no a eště k tomu dc dyž si nastavím passive (ode mě můžou sosat jenom active) tak mě to spojení vydrží delší dobu což potvrzuje to že to bude něco s tím UL ale nevím co![]()
Jo a ještě jednu věc sem zjistil a to že dyž dám ipconfig v době kdy net nejde (vnější síť) tak mě to jako bránu vypíše pouze moji veřejnou IP a dyž pak dám opravit a znovu ipconfig tak už to vypíše tu mou IP ale i bránu - to by snad mohlo k něčemu být ale nevím k čemutak PLS poraďte, btw to je normální že tam píše i tu mou IP?! dyť ta tam nemá co dělat ne?!. Díky
![]()