Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Kde nejvice poznam rozdil mezi 128 a 256bity v cache u Sem.

Standardní Kde nejvice poznam rozdil mezi 128 a 256bity v cache u Sem.

Tak jsem si koupil celeho noveho srota .. jede krasne a na nic si opravdu nestezuju .. chtel bych jen vedet, jaky je rozdil mezi temi 128 a 256bity v cache a kde to poznam .. objednal jsem si proste neco co jsem nechtel ale ted uz to nehodlam kutit .. a jeste jedna otazecka .. jak je to s nasobicem u Sempronu64, je zamceny nebo neni .. radeji nechci nic zkouset ted kdyz je celkem novy, ale ono na to prijde .. dik za odpoved
    DFI-Infinity nForce4x; S64 3000; Kingmax 512DDR500 Hardcore; MSI6600GT ...

Senior Member
    Vliv
    282

Standardní Re: Kde nejvice poznam rozdil mezi 128 a 256bity v cache u S

Citace Původně odeslal CubeXe
    Tak jsem si koupil celeho noveho srota .. jede krasne a na nic si opravdu nestezuju .. chtel bych jen vedet, jaky je rozdil mezi temi 128 a 256bity v cache a kde to poznam .. objednal jsem si proste neco co jsem nechtel ale ted uz to nehodlam kutit .. a jeste jedna otazecka .. jak je to s nasobicem u Sempronu64, je zamceny nebo neni .. radeji nechci nic zkouset ted kdyz je celkem novy, ale ono na to prijde .. dik za odpoved
    Cache pocítiš hlavne v hrách, niekde som cital testy a rozdiel 128kB vs 256kB bol asi 3-4%, rozdiel medzi 256 a 512kB bol 2-3%...
    Nasobič je samozrejme LOCK smerom hore, UNLOCK smerom dole....
    Mam ale pocit že mISHA to tu asi LOCKne, koli tomu nasobiču, a s tou cache ta pošle na google
    NTB MSI Mega Book M510A@M510C - Pentium-M Dothan 1,5 ; 512RAM ; 80GB HDD ; mobility Radeon 9700 64MB ; DVD-RW ; WiFi 54Mb ; 4,75h prace/2,3h games battery.... ; HW na predajCeleron M 1,5GHz, Banias core, 512kB L2 cache.
    POWERED by Renault Laguna 2.0 RXE ...... 27.12.96 ......97k km @ 128k km...

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    286

Citace Původně odeslal Vlado
    Mam ale pocit že mISHA to tu asi LOCKne, koli tomu nasobiču, a s tou cache ta pošle na google
    sry, ale nemuzu si pomoct >

co se tyce toho o cem mluvi vlado tak to je velikost cache pameti, ale CubeXe se pta na bity, nechapu co tim mysli? bitovou sirku sbernice te pameti nebo co? ...ikdyz on asi mysli byty respektive kilobyty

CubeXe: u AMD to neni tak citit jako u Intelu, takze se tim nemusis trapit...
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

Senior Member
    Vliv
    282

Citace Původně odeslal Warlord
    Citace Původně odeslal Vlado
    sry, ale nemuzu si pomoct >
    Ja som si to tiež nemohol odpustiť . S mISHA-om byva sranda, jeho LOCKy nemaju chybu.

co se tyce toho o cem mluvi vlado tak to je velikost cache pameti, ale CubeXe se pta na bity, nechapu co tim mysli? bitovou sirku sbernice te pameti nebo co? ...ikdyz on asi mysli byty respektive kilobyty
    Tak to som prehliadol , ale myslím že aj tak mieri na kB. Pokal mu ide o šírku, tak je myslím 64bit.

CubeXe: u AMD to neni tak citit jako u Intelu, takze se tim nemusis trapit...
    jj, suhlas.
    NTB MSI Mega Book M510A@M510C - Pentium-M Dothan 1,5 ; 512RAM ; 80GB HDD ; mobility Radeon 9700 64MB ; DVD-RW ; WiFi 54Mb ; 4,75h prace/2,3h games battery.... ; HW na predajCeleron M 1,5GHz, Banias core, 512kB L2 cache.