Ahoj, mám tu pro vás takový můj casemod, zatím nedokončen. Tak spoň něco:
AQUA STREAM casemod
Case je 3R System 202 Li
Dimension(Chassis) : 180(W) x 415(H) x 440(D)
Dimension(Total) : 180(W) x 423(H) x 475(D)
Drive Bays : 5.25" x 4ea / 3.5" x 8ea (Hidden : 6)
Form Factor : ATX, Micro-ATX
Weight : 5Kg
Colors : Silver, Black
Expansion Slots : 7 Slots
Rear Fan : 80mm 1ea
Side Fan : 80mm 1ea
Port : USB 2.0 x 2ea / IEEE1394 / MIC / SPK
CAG 1.0 : Duct + 80mm Fan on Side Panel (Optional)
![]()
![]()
Začneme tedy pár náčrtky v malování
První obrázek je pravý bok. Tam bude umístěn radiátor. Musel jsem odřezat šachtu na HDD a udělat jinou, menší. Na druhém obrázku je bočnice s dírou pro nasávání chladného vzduchu překrytá tahokovem.
Zveřejním tedy první obrázky z prvních prací na kejsu. Je to zatím nedobroušené na přesný tvar. V pondělí koupím líh abych mohl umejt tu fixu. rozhodl jsem se nechat původní barvu ale tam kde bude třeba zabarvit třeba tmel nebo tak, použiju pruhy matné šedočerné barvy.
A tady už fota.
Vyřízlá díra i s uchycením pro větrák a bude nahrazena plecem pro uchycení čerpadla.
Vyřízlá díra pro vyměník
Case z boku. Udělal jsem nový koš pro HDDs protože jsem ho potřeboval podunout bokem aby se tam vlezl vyměník. Starý koš šel do smetí...
Pravá bočnice pro proudění vzduchu do vyměníku. Bude tam jemný tahokov.
Levá bočnice s oknem a otvorem pro 80mm fan. Dole jsem nechal původní mřížku. Vypadá zajímavě![]()
Přední maska s dírou pro LCD TFT PSone display
Bok case a na něm plexi. Bude 5-10 mm (ještě přesně nevím) nad povrchem plechu, osvětlené jemně modrou barvou (LED)
Plexi samostatně. (ještě s fólií samozřejmě)
Přední maska s zakitovaným LCDčkem.
Mno co ještě říct... Case přestříkávat nebudu, tam kde je kit nebo obroušení kolem okna bude nasříknuta jemná linka černou barvou. Vodník samozřejmě bude, vše se musí vlézt do middle tower.
UPDATE 15.8.2005
Pohled na vrch case. Plexi jsem tam zatím jen tak položil pro představu. Nahoře bude fan chameleon blue a plexi bude podsvíceno lehce do modra.
Case jsem zevnitř nastříkal téměř celou- matnou černou.
Bočnice s černým lemem. Foto je trochu rozmazané :blush:
Části plexi které bude na vrchu case.
UPDATE 31.8.
Projekt AQS se dostává do čtvrté fáze výroby. Hrubé úpravy jsou již za mnou a tak jsem mohl naassemblovat komponenty do kejsu a zavést vodníka (provizorně).
Došel mi taky nový zdroj (CHILL INNOVATION real power 510Watt) ale na obrázku zatím není.
Musím ještě přestříkat silencera a zítra budu dodělávat přední panel no a poté se vrhnu na bočnice.
Jedna plexi "okrasa" je již namontována.
Fan chameleon zakitován.
Antivibrační "udělátko" standardní konstrukce (inspirace na netu) Plexi-molitan-plexi spojeno gumičkami
Radiátor na straně se vlezl tak tak... ale vlezl
Předek ješte nehotový. Šedesátka fan bude běžet na 5V, chladí HDD.
Svítící plexi za šera (4500cmd LED)
S bleskem
Pokračování přístě...
(je to CTRL+c s jiného fóra tak omluvte nesrovnalosti![]()
![]()