Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Mizící USB zařízení,např:čtečka pamět.karet-nic mě nepomohlo

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Mizící USB zařízení,např:čtečka pamět.karet-nic mě nepomohlo

Ahoj,já i kámoš dále švagr a kolega v práci řešíme všichni jeden a ten samý problém.Máme tyto op.systémy Windows XP Home s dodaným SP2 a pak také Windows XP Professional XP SP2.
    Jde o to že máme někdo přímo na zákl.desce v USB portu nebo v přídavných USBčkách vpředu v panelu nebo vzadu na PCI USB kartě-připojené USB zařízení jako čtečka pam.karet nebo připojíme dig.foťák nebo jiné zařízení.Většinou je problém jen se čtečkou koelgovy mizí i dig.foťák který je připojený ale po vypnut pc azapnutí už tam stejně jako čtečka není.Jde o to že když zapneme pc čečka se sama neukáže buď ji musíme znovu zandat a vyndat aby se oběvila,nebo kolega z práce ji musí přeinstalovat nechat zaplou a restartovat pc apodobně.Nebo kámošovy dělá že i když už se tam ukazovala a ovladače tam má originální z cd,tak po vypnutí a zapnutí pc ji tam nevidí a pc mu hlasí nalezen nový hardware.Prostě i když ji tam máme ve windows zobrazenou po dalších zapnutích už tam většinou sama není a musíme ji tam ,,dostat´´.
    Co s tím?Ovladače,špatné nastavení něčeho nebo stačí jen někde něco zatrhnout,prosíme o rady.Problém je že i já jsme se to pokoušel vyřešit ale nevyřešil jsme to.Od přeinstalace systému zkoušení ovladačů až po nastavení v Bezpečně odebrat hardware,jen jsme zkoušel opatrně,ale i tak žádný efekt.Máte někdo nějaký tip,pokuď ano a zaručený moc děkuju už předem.

Standardní

Řešení neznám, nicméně místo restartu, apod. můžeš použít v Device Manageru right-click na počítač a "scan for hardware changes" ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Díky za snahu ale toto dělat furt no...
    Vím že kdysi jeden machr ke mě přišel a něco udělal a fungovalo to a hlavně nemizely ty zařízení na USB např.čtečka.
    .Jenže pak po kompletní instalaci na čisté pc nevím co kde nastavit...
    Ten člověk kterého jsem moc neznal se pak odstěhoval ani nevím kam a telefon nic na něj nemám,takže nevím.
    Přeci by měla všechna USB fungovat dobře a nejen některá USB a některé čtečky pam.karet apodobně.
    Netrápí to mne ale jak jsem psal více lidí.ŠKoda že někdo neví,jak na to.

Standardní

Nenapadá mě, co by tam nastavoval jiného než:

- right-click na "my computer"
    - "manage"
    - "device manager"
    - na příslušném USB root hubu right-click a "properties"
    - záložka "power management"
    - odškrtnout "allow the computer to turn off ..."

Imho to nezabere, ale zkusit to můžeš ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

tento problem jsem resil 2x. prvnekrat na desce asus a7v133, kde to zpusoboval nejspis poskozeny usb radic. byla to nahoda, ale zminuju ji pro uplnost.

druhak jsem to resil zhruba kolem vanoc na me epox 8kra2+ a delalo mi to presne to, co popisujes. proste usb mass storage najednou zmizelo a objevilo se nezname zarizeni a po restartu to znovu instalovalo. zpusobovala to poskozena microsofti mys...

take by nebylo od veci proskenovat si komp na spyware...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Pc je čisté žádný virus ani spam a je pravidelně kontrolováno:
    AdAware,Spybot,Norton Antivirus 2005,vše aktualizuju.

Jinak v tom nastavení by to mohlo být už jsme to našel,jen nevím který mám nsatvit mám tři USB- kořenový rozbočovač USB.
    Tak mám zkusit nastavit všechny tři?Zkoušel jsem zjistit na čem mám čtečku ale píše to na 0 a vše je jako 0.Takže všechno nastavit že odškrtnout?
    Mám tam totiž volbu zaškrtlou.
    Jinak dík vám oběma.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání