Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: krytí kanálů.

Standardní krytí kanálů.

Dotaz co je horší když jsou moje kanály např 5,6,7 nebo když jsou moje kanály 4,6,8 ale krejou se s konkurenční sítí?

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

To zalezi jak to vyhovuje tobe a pripadne konkurenci, ja mam 2 AP na dvou stranach baraku na stejnym kanale (1), alebrz vse ostatni je zaruseny jak svin preskokama (breeze). Samo je lepsi mit vetsi rozestup nez mensi, ponekud vylepsit to muzes polarizaci.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

Mnoo to není odpověd kterou jsem chtěl zrovna slyšel,ale jinak.
    Konkurence má svoje kanály a co ji vyhovuje nebo nevyhovuje mě nezajimá.To znamená,že to potřebuju udělat tak aby to chodilo co nejlíp s tím,abych nedělal škody konkurenci.Takže zjednodušeně odstupy nebo krytí s konkurencí?

Standardní

No to prave tezko poradit, jelikoz nebudes nikde na stejnym kanale, tak te nebude nikdo ofiko kamenovat ze ho rusis, jen zvedne vykon a budete spruzeny vsichni Jestli jses schopen to sprovoznit u sebe tak, abys nerusil konkurenci a chodilo ti to (jina polarizace, smerovy anteny), tak to bude urcite lepsi. Zalezi na konkretni situaci.
    Co se tyce toho, jestli je lepsi odstup nebo konkurence, zalezi jak je konkurence daleko a jakym smerem a vykonem to prazi, jestli si do sebe polezete pokrytim nebo ne.
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání