Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: karty GF6800 a teplota pameti ?

Standardní karty GF6800 a teplota pameti ?

cau muzete mi rict jestli u karet GF6800 meri Winfox i teplotu pameti ?

jedu totiz se zalmanem zatim sem tam ty pasivy nedal cekam az mi dojdou 4 dalsi s obchodu tak se trochu bojim o teplotu polozka
    Ambient temperature 38C jadro 53 C

s org chladicem od Leadteku tam bylo
    Ambient temperature 48C jadro 59
    vse s OC

Senior Member Avatar uživatele DOC_ZENITH
    Vliv
    268

Standardní

O to se vůbec neboj. Ty paměti moc nehřejou, teda hřejou, ale neškodí jim to a ani to moc nelimituje OC. Mám takovou zkušenost s MSI, kde paměti šly líp taktovat bez chlazení, protože to původní bylo zároveň pro ně a pro GPU a to GPU je tim vlastně ohřejvalo.
    The best Unreal Tournament maniac.

Standardní

no me prave ten org chladic od Leadteku taky pekne hral tak sem tam soup zalmana ...

Standardní

neni lic lepsiho nez si otevrit kysnu a v nejakem nestrezem okamziku tak po 15min smazeni sahnout na chipy. jestlize udrzis prst je vse v poradku pokud ani vterinu,mozna je na miste sada nejakych pasivku v tvem pripade nejspis tady tyhlety
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28486 at drzis znacku
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Standardní

Citace Původně odeslal MeTaN
    neni lic lepsiho nez si otevrit kysnu a v nejakem nestrezem okamziku tak po 15min smazeni sahnout na chipy. jestlize udrzis prst je vse v poradku pokud ani vterinu,mozna je na miste sada nejakych pasivku v tvem pripade nejspis tady tyhlety
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28486 at drzis znacku

jj na ty uz cekam mel sem sice k tomu zalmanu 8 ale 4 sem obrousil mel sem je na 6600GT tak cekam az mi dojde tahle sada at ma pekne GF6800 nove

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání