Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: neobjevujici se Maxtor

Standardní neobjevujici se Maxtor

Mam PATA Maxtor 160GB v supliku. Pri bootovani BIOSu se bez problemu zdetekuje, ale v XP neni k dispozici. Pritom ve spravci zarizeni je videt. Druhy HDD(uplne stejny typ a zformatovani) mi toto delal taky, po nekolika restartech je u nej vse v poradku. Proste se najednou objevil a funguje. Ten prvni ale stale ne. Zkousel jsem vystoupeni a nastoupeni IDE ovladacu, menil original IDE drivery za NF2, menil jumper z Master na CS, prohodil na Slave a stale nic. Ve spravci zarizeni je vse OK. Nevite co s tim?
    Dell D600

Senior Member Avatar uživatele Yuri
    Věk
    37
    Vliv
    258

Standardní

mne podobny problem vela krat vyriesil spravca diskov.napr daj "spustit" diskmgmt.msc tam som sa s tym pohral uz si to nepamatam presne preco to nejde ale podobny problem mam dost casto a v sprave diskov som ho skoro vzdy vyriesil
    [e2160 @ 3ghz(1.275V). 2GB 825mhz ddr2. 8800gts 320mb. msi p35 neo2.] @ 450w (350w rip) (280w rip)

Je přirozené pro lidi jíst maso, OK? My jíme krávy, krávy jedí trávu. My sekáme trávu, co nás dělá hladovými po dalších kravách.Koloběh života!

Standardní

Vyresil jsem to v WXP-dal jsem inicializovat HDD a najednou bylo vse v poradku. No ne uplne najednou, protoze po inicializaci to naslo HDD, pri restartu mi zmizela palirna, pak uz nevim, jestli jsem inicializoval palirnu(jestli to vubec jde), kazdopadne po dalsim restartu je vse v pohode.
    Dell D600

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání