jakej pouzivate bios?
ja mam oficialni 3.10 a prave bych chtel pouzit nejakej modnutej
kterej se vam zda nejlepsi?(jestli se to da takhle rict)
samozrejmne jde o stabilitu pri co nejvetsim taktu a propustnost pameti je taky dulezita
jakej pouzivate bios?
ja mam oficialni 3.10 a prave bych chtel pouzit nejakej modnutej
kterej se vam zda nejlepsi?(jestli se to da takhle rict)
samozrejmne jde o stabilitu pri co nejvetsim taktu a propustnost pameti je taky dulezita
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
moc odpovedi, tu zatim neni... 310p a potom 510-3 oskarwu - http://www.techpowerup.com/articles/other/114 na ty 510tce jedou vsechny sloty v dualu na 310 jen sloty 2 a 4. Vicemene mi prijdou oba stejny co se tyce stability. Co tam mas ted tyno koukam, ze uz si to za tu dobu resil jinde, takze nepokladam prispevek za predmetny.
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
ja ted jedu na 3.10Původně odeslal uberguru
kdyz M.K pise ze to nema cenu tak ho tam ani nebudu cpat!
a Venice jsem planoval, ale pouze v pripade ze by pokoril 3Ghz, takze nepotrebuju bios s podporou Venice
zustavam u 3.10
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
hledal sem presne tento thread ale tady nic ...zajimalo by me kterej Bios opravuje to ze mi proste sem tam (rikam sem tam ) jak u ceho jak kdy hodi windows modry vokno s hlaskou IRQ not equal nekdy neco jinyho ...cim by se to dalo spravit kdyz dam vetsi fsb jak 270 tak to ani nenajede je nejaky specialni na pokoreni 300fsb 300x9 s delickou na pameti 100 a s voltazi 1,55 sem testnul nenajelo vytuhlo to predtim nez to napise backup CMOS ok...
proto prosim ty co uz zkouseli nejaky ty BIOSY tak aby pripseli zda se neco shorsilo (stabilita, vykon) ...
mam ofic 3.10 a jak tu pise MISKOBOSS nevim jaky vybrat ale spis to tak vidim ze to nema cenu a chce to zkouset stelovat to nastaveni ze?![]()
Jestli mas pameti s tccd chipama, zkus nastaveni dle tohoto http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=57317, jestli jedes na bh5 zkousej opet toto nebo vygoogli neco jineho...mne na poslednim oskarove biosu ttp://www.techpowerup.com/articles/other/114 jede fsb pres 300 s nizkym nasobicem radove do 2,4G tzn. stabilitu ti to na 2,7mi nezajisti nezvlada li to procak.
diky za tipy...zkousel sem jit dal a zjistil jsem ze 280x9 to jede tez... i kdyz predtim to nejelo spis byl asi problem v tom ze sem tomu jeste moc nerozumnel jak to vlastne funguje takze uvidim kam az se dostanu...
ty biosy poctu a uvidim treba si nejakej vyberu![]()
pameti mam BH5![]()
musis si ale uvedomit jednu zakladni vec - malokterej procak jen tak bezne dava 2,8-3G tam je jasnej strop a jak tak koukam, na tvy pameti a procak...rekl bych ze 2,5synchro bys mohl byt rad. Kdyz dosplhas vys tim lepe, ale necekej zazraky..uz ted jsi 2,52 tak sem zvedav kam dojedes stabilne. Ale nezapomen, ze kdyz budes komprimovat film nebo hrat hru a vlitne ti tam bsod, tak neni o stabilite ani rec a je to spatny.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)