Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Vyber vhodneho PDA do 400 USD

Standardní Vyber vhodneho PDA do 400 USD

Potrebuju poradit ohledne vyberu PDA. Zatim jsem zadne nepouzival, nicmene chci koupit model cenove do 400 USD (+-50) (nezahrnuje pametovou kartu, zahrnuje zakladni prislusenstvi). Nevim, jestli je lepsi Palm OS, nebo MS Pocket PC. Pozaduju schopnost voice recording, pochopitelne standardni jack audio-out, vymenitelnou baterii s dlouhou zivotnosti, alespon 64 MB integrovane pameti a odolnost, bez dig.cam, s WiFi a BT. Zatim se mi nejvice libi modely Hewlett Packard iPAQ hx2410 a hx2415.
    Na svem PC mam OS Win XP a Mandrakelinux, takze bych ocenil moznost synchronizace i mimo MS Win, coz nejspis predpoklada Palm OS (neznam vlastnosti Palm ani Pocket PC ohledne schopnosti synchronizace s jinymi systemy, takze nevim...).
    Momentalne jsem v USA a zde ho chci i koupit. Diky za vase navrhy a nazory.
    Jenom sympaťáci umírají mladí!

Standardní

kamarat ma hx2750 velmi podobne tej 2410 ale ja by som uz PDA bez VGA nebral takze by som sa pozrel po Dell Axim X50v
    [Sempron 2400+@2000MHz 200x10 | AC Copper Lite | MoBo EPoX 8KRAI | RAM Apacer 2x256 400MHz | GK Gigabyte ATi 9800pro@423/375 | Zalman VF700-Cu | HDD Hitachi PATA 120GB 7200rpm | CDRW Teac 16/10/40]

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání