Prosím všetkých ktorý stýmto programíkom vedia pracovať o pomoc mám jednu otázočku ako dostať pomocov tohoto programíku partition magic bo moja zúfalá snaha zachrániť tatkove údaje začína byť márna skúsil som vše čo bolo v mojich silách a teda zatial popíšem situáciu disk si zo záhadných príčin zrušil svoju FAT tabulku .
Systémi od Microsoftu mi pri pokuse čokolvek najsť na c:\ vypíśe že FAT je out hmm ale LINUX ( ten čo sa dá spustiť z DVD mi na C:\ najde všetko ako má byť ale problém je v tom že s toho Notebooku nemôžem ani zasvet skopýrovať to účto![]()
lebo mi Flash nenájde ten LINUX ak by niekto vedel i keď je to trocha od témy ako ho tam sprevádzkovať bola by to možno moja záchrana) a tak isto čistý DOS mi najde a otvorý C:\ ale zasa som bez USB a ani disketa neni
tak som sa dal do rozoberani NTBk že vyrvem jeho Disk ale moje obavy sa naplnily iné pripojenie respektíve troška pozmenené
tak som skúsil program REATOGO cez ktorý som vytvoril boot CD s WIN XP a celý štasný som myslel že mi to pomôže a hla opäť mi na C:\ napísalo že ho musím formátnuť no už ma ide stoho roztrhať
AK by niekto vedel ako mi pomôcť budem mu neskonale vďačný
![]()