Mam takovy problem: Mam (středobasový - pokud si dobře vzpomínám - nebo středovýškový- od koupě si nevzpomínám) reproduktor SoundCraft Conrad 8 Ohm... prej je to 200W (bylo mi řečeno při nákupu) a je na něm napsano jen SoundCraft Conrad Best-Nr. 355223 8 Ohms. Průměr 38,5 mm, tzn. cca 15 palců že?
Potřebuju nějak zjistit jaké mam dát rozměry ( popřipadě objem) ozvučnice (rerprobedny), ale spíše rozměry... chci si ji nechat nařezat a vyrobit... Potřebuju to na zpěv - do zkušebny pro kapelu. Musím k němu dát ještě nějaké horny nebo vyškové reproduktory nebo tak něco?
Nemužu najit žádné stránky od firmy Soundcraft...kde by byly popsány jejich repráky...
Pak to chci napojit na zesák... cca 100 - 150W... až to bude ( taky můžete poradit).
Tak kdyby jse někdo poslali nějaký tip, nebo návod, jak to zrobit, popřípadě jaké výpočty musím provést... nebo odkaz na nějakou stránku, ale řikám ... potřebuju tenhle konkrétní reprák. Fakt je to nutné... koupil sem ho za 1000,- a nechce se mi zas prodávat, protože je OK 100% stav.
Jsem úplně totální začátečník... ale už se posledni dobou dost informuju.
PLS PLS PLS.
Budu rád když někdo odepíše aspoň nějakou radu atd. Díky.
Pište: tady, ICQ, e-mail.