Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Otestování notebooku - hlavně LCD

Standardní Otestování notebooku - hlavně LCD

Kamarád mě požádal, abych mu koupil notebook. Nechci řešit jestli vybral správě, zkrátka vybral co vybral, osobně si myslím, že dobře.

Chtěl bych poradit nějaký program, se kterým bych mohl na prodejně notebook ostestovat. Samozřejmě by to nemělo trvat půl hodiny, jen maximálně pár minut. Hlavně půjde o LCD, tam mám největší strach z případných problémů.

Pokud máte někdo s něčím dobré zkušennosti, budu vděčen. Jdu pro něj dnes večer a budu mít jenom jeden pokus. Tak prosím odkazy jen na takové programy se kterými máte dobré zkušennosti a které se dají stáhnout (hned) z Internetu. A pokud možno "blbuvzdorné" ovládání.

Jen pro info, je to tenhle. To pro případ, že byste někdo s ním měli špatné zkušennosti a chtěli mě na poslední chvíli varovat.
    AMILOA3200CZ Fujitsu Siemens

Amd Athlon3200+

512MB, 80GB HDD,

ATI Radeon 9700 128MB,

DVD+/-RW,

15,4“ wide sreen TFT,

čtečka pamětových karet,WIFI, S-video out, atd.

Cena 34990,-

Standardní

Ak chces otestovat LCD na mrtve pixely, tak Nokia Monitor Test.
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Standardní

Díky, stáhl jsem, vypadá to, že je to to, co potřebuju.
    Pokud byste měl někdo nějaký tip na co bych si měl dát pozor, budu rád.

Standardní

Citace Původně odeslal Axel
    Ak chces otestovat LCD na mrtve pixely, tak Nokia Monitor Test.
    jo tímhle jsem to taky dělal je suprovej!!! Dej pozor na potvrzení záručáku darebáci tam nedávaj razítka (jen podpis)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání