Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Nefunkcni 3D - Inno3D Geforce 3 Ti 200

Standardní Nefunkcni 3D - Inno3D Geforce 3 Ti 200

Zdravim, pri spusteni jakekoliv hry, kdyz se zacne renderovat 3D, tak to facha asi 2 vteriny a pote to budto zamrzne nebo spadne nebo se zrestartuje pocitac. Netusite nekdo cim to muze byt? Nemel nekdo podobny problem? Dik

EDIT: Tak ted jsem zkousel test Direct3D pres dxdiag. Harwarove urychlovani pres DirectX7 a 8 v pohode a na 9 se to po 2 vterinach zaseklo a spadlo to BSOD s chybou v souboru nv4_disp.dll. Ovladace jsem zkousel od nejnovejsich, pres beta verze az po 71.84.

Standardní

Ja mel tuhle kartu a tento problem jsem mel jednou a vyresil ho jen novym systemem. Bojoval jsem s tim tyden a pak sem to vzdal..uz me nic nenapadlo Ovsem bohuzel to casem doslo tak daleko ze mi tahle karta delala takove problemy jako samovolne vypinani PC nebo naopak zapnout sel az na 4 pokus...New BIOS ani zdroj atd nepomahalo (to jsem postupne vymenil vse v PC abych zjistil pricinu. Ted mam na stejne sestave Ati Radka 9800Pro a neni jediny problem....Karta KO, ale paradox...na jinem PC jede bez problemu (dodavam ze az na tom 3tim...na druhem taky stejne priznaky.

Standardní

Divne je, ze to zacalo delat az nedavno. Pravda je, ze jsem koupil novou RAMku, a v podstate to zaclo delat az po reinstalu oken, ktere jsem upravil nlitem, ale nic z toho se mi nezda jako pricina. Fakt nevim, zkusim sehnat jinou kartu a pak se uvidi.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání