Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Přepsání názvu souboru

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Přepsání názvu souboru

Ahoj, už asi čtyři dny bojuji s tím, abych přepsal název souboru s názvem "Piano Sonata 22k na Piano Sonata 22k. sds." Jde o to, že bych chtěl podle jednoho návodu oblbnout program Smartsound, který pracuje s formátem wav, 22050 hz a 16 bity. Převedl jsem si písničku na požadované hodnoty a přepsal koncovku na sds, ale v konečném důsledku se mi objeví sds.wav a program Smartsound mi ho nechce vzít. Nevíte, jak se správně přepisují formáty? Když jsem si třeba přepsal( spíš přejmenoval) Vob na Mpeg, tak to stejně nebylo ono. Můžete mi poradit. Zatím díky.
    Když nemám co dělat, tak pracuji.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

tak predne prevod mezi formaty neni zpusoben tim, ze prepises koncovku.

druho veci je to, ze kdyz uz to chces prejmenovat, tak to musis udelat trebas v divacky oblibenem pruzkumnikovi za pomoci klavesy F2. paklize to udelas v nejakem editoru hudebnich souboru, tak ti tam samozrejme pri ukladani doplni opet koncovku wav.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

zobrazuji se ti pripony ve windows? pokud ne, tak si je zapni. v okne se slozkou dej nástroje-možnosti složky a v zalozce zobrazení nech prázdné pople "skrýt příponu souborů známých typů". pak soubor normalne prejmenuj i s priponou. pokud bys mel pripony skryte, windows bere tvuj zadany nazev pouzev jako cast nazvu pred teckou a priponu doplni sam. pokud by byl ten soubor chraneny tak to zkus treba v nouzoven rezimu...
    MB ASUS P4P800 i 865PE SE, CPU P4 3.2GHz Prescott 800MHz + SPIRE CoolWave SP441B0-F, VGA Asus GeForce FX5900 + Zalman VF700-cu, Zdroj KME Maxpower PZ-500, RAM 2X DDR 256 MB PC400MHz CL2.5 KINGMAX, HDD Seagate Barracuda V 200GB SATA + Seagate Barracuda 300GB SATA II, DVD R/RW TEAC DV-W516GB DL, LCD HYUNDAI B90A, wi-fi Ovislink 5460AP, Keyboard Genius SlimStar,Mouse Razer DiamondBack
    http://spiral.klimnet.cz/

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

wincent , mISHA: ani nevíte jak jste mi oba pomohli a především...... to funguje!!! Vážně jsem štěstím bez sebe. Ještě jednou díky.
    Když nemám co dělat, tak pracuji.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání