Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Odpojovani downloadu i uploadu asi svinstvo, ale jaky?

Standardní Odpojovani downloadu i uploadu asi svinstvo, ale jaky?

Mam problem s pripojenim na net, pripojeni se cca. tak jednou za 2 vteriny na cca. jednu az dve vteriny odpoji, respektive podle ikonek spojeni mi to ukazuje, jako by byl mu PC nebo i server pripojeni v necinosti.
    Tohle svinstvo uz jsem chytil asi pred dvema mesicema, vyresila to zaloha pres Acronis a ted mne asi ceka to same.
    Jinak PC je Win XP SP1CZ, Kerio zapnutej, Avast v posledni aktualizaci, pravidelne aktualizuji a cistim pres Spybot 1.4, Adware 1.06, pripojenej jsem pres GPRS/EDGE na Nokii 6230 na T-Mobile.
    Samozrejme vsechno sem projel antivirakem, adwarem, spybotem, kouknul do spravce uloh, zda tam neni neco napadneho a bohuzel zadna odezva. Moje pripojeni je tim padem prakticky nepouzitelne. Chybu telefonu, problem u poskytovatele pripojeni nebo jinejch technickej hardwarej problem vylucuju, je to s nejvetsi pravdepodobnosti nejakej sajrajt, ale nic mne znamyho a vyzkousenyho mi to nenajde a nevyleci.
    Trosku jsem hledal i na webech, ale podobnej problem jsem nenasel, tak se ptam zde, zda nema nekdo podobnou zkusenost a napad, co s tim provezt, uz jsem zase pripravenej na nahrani starsi zalohy

Takhle napriklad vypada muj soucasny download pres Flashget,

jinak bez problemu mi to jede takto,

Jsem na*ranej spis z toho, ze nemuzu prijit na to, co mi to dela, zaloha je zpatky za par minut a nastaveni pak taky dalsich par minut, ale jde mi o to, prijit na ten sajrat, co mne to provadi.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní Re: Odpojovani downloadu i uploadu asi svinstvo, ale jaky?

Citace Původně odeslal tiktak
    ...pripojenej jsem pres GPRS/EDGE na Nokii 6230 na T-Mobile...
    Odpovedal si si sám. Toto je vlastnosť technológie GPRS, keď je na BTSke veľa hovorov. Jednoducho tu sa dá pekne vidieť, že hlas má oproti dátam prednosť. Potvrdzujú to aj tvoje obrázky. Jeden je robený poobede, druhý večer, keď je počet hovorov nižší a dáta majú voľnú cestu.
    Intel Core i7-6700K @4.4 GHz | Noctua NH-D14 | GA-Z170-HD3 | 4x 8GB 2400 MHz CL12 DDR4 RAM | Sapphire HD 7770 GHz Edition Vapor-X | Samsung 850 EVO 250 GB SSD | Adaptec 71685 | RAID 5: 4x Samsung F2 HD154UI (1500GB, 32MB cache, 5400rpm) | RAID5: 4x WD30EFRX (WD Red 3TB) | Asus DRW-2140L1T | Dell U2515H | Seasonic X-750 | Fractal Design Define R2 black | 3x Noctua NF-P14 FLX | Noctua NF-S12B FLX | APC Smart-UPS XL 750VA
    Intel Core 2 Quad Q9300 | 2x 2GB A-DATA Vutesra 800 MHz DDR2 RAM | Adaptec 5405 | RAID1: 2x WDC R3 WD57502ABYS (750GB, 32MB cache, 7200rpm) | Fractal Design Define R3 black | APC Smart-UPS XL 750VA + APC Smart-UPS XL 24V Battery Pack
    Nikon F100 | AF 35/2 D | SB-800 | Velbon Sherpa 450n | JOBY Gorillapod SLR-Zoom | Lowepro Mini Trekker | Lowepro Orion Trekker II | Crumpler Pretty Boy 2500 (M)
    Dell Latitude D830 | Intel Core 2 Duo T7300 @2GHz, 4MB L2 cache, 800MHz FSB | Intel 965 (Santa Rosa) | 2x 1GB DDR2 RAM, 667MHz | GMA X3100 | 15,4" WSXGA+ LCD | Hitachi 120GB HDD, 7200rpm 16MB cache | Wifi 802.11 b/g/n
    Lenovo Thinkpad X200s | Intel Core 2 Duo SL9400 @1,86 GHz, 6MB L2 cache | 2x 4GB DDR3 RAM | Intel HD 4500 | 12" LED WXGA+ LCD | Intel 320 80GB SSD

Standardní Re: Odpojovani downloadu i uploadu asi svinstvo, ale jaky?

Citace Původně odeslal e1
    Citace Původně odeslal tiktak
    ...pripojenej jsem pres GPRS/EDGE na Nokii 6230 na T-Mobile...
    Odpovedal si si sám. Toto je vlastnosť technológie GPRS, keď je na BTSke veľa hovorov. Jednoducho tu sa dá pekne vidieť, že hlas má oproti dátam prednosť. Potvrdzujú to aj tvoje obrázky. Jeden je robený poobede, druhý večer, keď je počet hovorov nižší a dáta majú voľnú cestu.
    Ja vim co myslis, ale predesilam, ze pres GPRS/EDGE jsem pripojenej pres xy telefonu uz od dob jeho spusteni tady, takze vim, ze pri vetsi zatezi site, mi jde download dolu, ale spojitost je stejna, pouze rychlost nizzsi. Je mi jasny, jak to myslis, ale tohle skutecne neni stav jako pri zatizeny siti, chova se to jinak, pouzivam to skoro 24h denne na ruznych mistech a skutecne mam zkusenost.
    Tohle vypada jinak, napr pri stahovani nejakyho fajlu pres nejakej download manager, kdy je skutecne za normalniho stavu i v zatizeny siti a miste download spojitej, jen je uskutecnenej mensi rychlosti (mne to klesa napr. na cca. 14-16kB/s ale je spojitej, tohle vypada presne podle toho grafu a kdyz koukam na stav pripojeni, tak kazdou cca. druhou vterinu, mi na jednu dve vterinky jakoby odpadne podle ikonek bud provider nebo muj PC pri odeslani pozadavku.
    Tohle je bohuzel skutecne prace nejakyho extrasajrajtu, sit se pri extra vytizeni chova jinak a to sice skutecne jen snizenim rychlosti. (to mam dost odzkousene)
    Nehlede na to, ze mam vedle polozenej notebook a pokud pripojim telefon do nej, pak vse funguje, ten sajrajt je natazenej jen v mem stolnim PC.

Ty obrazky jsem snapnul jen pro ilustraci jak to vypada, kdyz to jede a nejede, treba ve Vysocanech na Praze 9 pres den nepozoruju prakticky zadny omezeni ze strany site, bezi mi to celej den skoro furt na plno, takze jinak maximalni spokojenost.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání