Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: disk se netočí - vadný konektor zdroje

Standardní disk se netočí - vadný konektor zdroje

Mám vadný konektor na zdroji a než jsem to zjistil, stačil jsem na něm zrušit 3 disky. Prostě jsem je zapojil a už se neroztočily a pak samozřejmě ani na jinym kompu. Nevíte někdo jestli je v disku nějaka pojistka nebo součástka, kterou stačí vyměnit, když se disk (asi) přetíží ?

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ano. je to jedna z tisice soucastek na elektronice disku v podobe smd komponentu. ne bohuzel pokud nestaci vymenit elektroniku ( tzn je poskozen motor ci vychylovaci zarizeni hlavicek ), tak je disk na vyhozeni.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    ano. je to jedna z tisice soucastek na elektronice disku v podobe smd komponentu. ne bohuzel pokud nestaci vymenit elektroniku ( tzn je poskozen motor ci vychylovaci zarizeni hlavicek ), tak je disk na vyhozeni.
    Noo, ale hned za napajacim konektorom na doske elektroniky je tusim SMD poistka pre 12V vetvu. Poistky maju oznacenie F. Cize F1, F2, F3 ...
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

opravdu? to se budu muset na ten disk nekdy podivat paklize to tak je, tak se omlouvam za mylnou informaci.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    opravdu? to se budu muset na ten disk nekdy podivat paklize to tak je, tak se omlouvam za mylnou informaci.
    No ale iba tak 10% diskov. Nove asi uplne nemaju. Ale za pokus to stoji.
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání