Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Zdroj LC POWER 550 W

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Zdroj LC POWER 550 W

Ahoj mam dotaz na majitele toho zde casto doporucovaneho zdroje: potreubju aby mel dlouhe kabely - mohl by mi nejaky vlastnik toho zdroje napsat jak ma dlouhou kabelaz?

Potrebuji aby mel ATX kabel do desku + 12V kostka minimalne 50 cm...
    A kabely pro pripojeni nechanik aspon 60 cm...

Predem diky za info...

Jirin
    Jirin\'s PC (BLUE DEVIL) => UNDER CONSTRUCTION

Standardní

Vzhledem k tomu že ho mám v bigtoweru tak bych řekl že těch 50cm má... mám ho tu smotanej kolem všeho a stejně mě ho zbývá...
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Ladron
    Vzhledem k tomu že ho mám v bigtoweru tak bych řekl že těch 50cm má... mám ho tu smotanej kolem všeho a stejně mě ho zbývá...
    Ja ho taky chcu to bigtoweru, viz moje foto, ale mam ho umistenej trochu jinak nez je u bigtoweru obvykle, ale doufejme, ze to vyjde. Ted mam 3R a ten ma ultra dlouhe kabely...

vice o me case: http://www.sweb.cz/jiri.jasa/Case
    jo a ulozeni zdroje: http://sweb.cz/Jiri.Jasa/Case/PB013369.JPG a http://sweb.cz/Jiri.Jasa/Case/PB013372.JPG

Jo a ty mas nejakej normal bigtower nebo jsi taky modoval umisteni zdroje atd?

Jirin

Standardní

mam ho taky. A taky mam bigtower a kabely stacej. Typoval bych ze ty kabely maj tak 70cm

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Skodik
    mam ho taky. A taky mam bigtower a kabely stacej. Typoval bych ze ty kabely maj tak 70cm
    Dikec za info tak ho beru....

Jirin

Standardní

Už ej to asi out.. ale měl jsem taky 3R zdroj a kabely mě přišly stejně dlouhý
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Ladron
    Už ej to asi out.. ale měl jsem taky 3R zdroj a kabely mě přišly stejně dlouhý
    No ten 3R zdroj mi vykonem i delkou kabelu staci... Na to ze je to 300 W ze utahne: A64 3000 (1800@2800) + 1024 MB RAM + 6600 NonGT + 2 hadry + 2 CD Romky...

Nemuzu si stezovat, ale uz mi brzy dojde tenhle LC Power tak si polepsim

Jirin

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání