chtel bych se zeptat kdyz se to pretaktuje na kolik se zmení rychlost?? potreboval bych 800mhz
chtel bych se zeptat kdyz se to pretaktuje na kolik se zmení rychlost?? potreboval bych 800mhz
Pokud ho pretaktujes na 800Mhz, pak potom bude rychlost 800Mhz.Původně odeslal jankoloko
jo to mi doslo a zajimalo y mne kolik by bylo tak optimální (aby mi neshorel PC)
V pripade, ze mas Celeron 600 s jadrom coppermine, tak ma nasobic 9 (9*66 ~ 600MHz) a je dost pravdepodobne, ze ti pojde pretaktovat na 900 MHz (9*100). Cim by sa ti zvysil vykon takmer linearne o 50%.Původně odeslal jankoloko
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
tagze pude na 900 a s pocitacem se mi nic nestane, tak to je v pohode![]()
V pripade, ze mas aspon PC100 pamate, nejaky lepsi chladic alebo dobre vetranu skrinku a dosku, ktora podporuje zmenu FSB a voltaze.
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
jo a este neco : jak zjistim jaky to ma jadro??
1. Rozoberies to a pozries nan, mas to tam napisane.
2. Pozries do BIOSu a ked bude mat voltaz jadra 1.5 alebo 1.7V, tak je to coppermine.
3. Pozries vo Windows do nejakeho programu na monitorovanie teplot a zistis voltaz.
4. Stiahnes a spustis CPU-Z... Ten ti to povie.
4. je asi najlahsie...
btw, aku mas zakladnu dosku?
[edit]
Pred tym, nez sa spytas, co je CPU-Z a kde ho zozenies, si spusti www.google.com a zadaj "CPU-Z download"![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)