Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Zavrit dvirka mechaniky

Standardní Zavrit dvirka mechaniky

Jsem ted po reinstalaci XP (SP2), a zmizela tahle moznost z kontextovy nabidky. Pred tim na SP1 jsem moh mechaniky otvirat i zavirat z menu. Da se to nekde aktivovat? Po netu jsem nasel akorat nejaky extra softy, ale to jsem pred tim nemel a taky to fungovalo.
    Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

vsak se staci pokusit na tu mechaniku pristoupit a zavrou se dvirka take, ne?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

E-e, teda ne pokud poklikam na ikonu mechaniky, ze si chci jenom prohlidnout obsah. Samozrejme DVD prehravace a spol. to umeji. V praci na W2k SP4 mi to taky maka. To bude nejaka drobnost, system jako takovej to umi, jenom to neni v tom menu. Mozna neco v registru...? Ale na netu je o tom kulovy, jeste se nikdo takovou blbosti nezabejval
    Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání