Ahoj, neviem ci sa pytam na spravnom mieste, ale nevedel som to vobec zaradit .
Mam taky problem, uz som asi skusil vsetko, ale nic nepomohlo. Nejdu mi prehravat filmy. Ten, kto si mysli, ze si iba neviem nainstalovat kodeky, sa pletie (aspon dufam). Som skusal asi vsetky znamejsie codecpacky (allin1, nimo, gordianknot, ace ...) a potom aj jednotlive kodeky xvid, divx, antifreezy ... ale nic nepomohlo. Dokonca mi nejde prehrat ani obycajne video typu mpg, a co je zarazajuce, ze mpg funguju v QuickTime, v nicom inom. Tak som si povedal, ze skusim ine playery ... zase som skusal, skusal ... a ziadny nefunguje (iba QuickTime a to iba na mpg).
A ako sa to chova? No, ked zapnem film (ci video) tak sa mi ukaze prvy frame a dalej nic, zvuk ide v pohode. Ale akonahle sa pokusim urobit nejaku "akciu" s prehravacom (zastavit, pauznut, pretacat, alebo aj vypnut program) tak Windows prestane reagovat. A to takym sposobom, ze okrem mysky nic nefunguje, a po cca 7-mich kliknutiach mysou mi pipne PC-Speaker a komp totalne zamrzne (a uz ani myska nejde ).
Ked sa mi to stalo 1-krat, som si povedal, ze je to nahoda, ale ked som zistil, ze nemozem pozerat vobec filmy, tak som zacal hladat riesenie, ale nic som zatial nevyriesil. Netusim cim to moze byt .

Som uz fakt bezradny, preto prosim, ked si niekto mysli, ze by mal napad, ako to spravit, prosim dajte vediet. Predom dik za kazdy hint.