Mám malou prosbu, připadám si blbě, ale zeptám se.Po zapnutí pc mi zůstane černá obrazovka, dioda na monitoru nachvilku zezelená,pak zhasne do oranžova a zhruba dvě minutky zůstane obrazovka monitoru černá a pak se mi rozsvítí při přihlašovací obrazovce do win.Mám monitor compaq v 50.Je to malý monitor,tuším, že ještě 14 palcový a nastaveno mám 800x600x32 x85Hz, větší rozlišení jsem zkoušel, ale na tom mém malém to není jaksi ono,zkoušel jsem to frekvence 60 až po 85 pak jsem zkoušel restart, dělá mi to pořád.Původně jsem si myslel,že by za to mohla vga nebo třeba deska,že se někde něco tříská.Nechal jsem si to vyzkoušet od kámoše vše ok a zkoušeli mi to na jiných třech 17 palcových crt monitorech.Vypli, zapli vše nabíhalo tak jak má- myslím test pamětí,co je v pc,pak vítá vás win xp prof. prostě pohoda.Tvrdili mi, že monitor to prostě nestíhá a je starý.Ale je mi divné, že když jsem měl původně v pc gf 440mx tak jsem takové problémy neměl, teď jsem tam dal gf fx5600 ultra a už mi to nenabíhá tak jak má,ale po tom zkoušení jsme se dopracovali až k monitoru.Sice je starší,ale jinak běhá v pohodě obrazovka taky není vypálená.Je to asi v nějaké obnovovací frekvenci, jen nevím na co to nastavit.Kdyby někdo věděl, ať dá vědět. Děkuji Vašek
Už jsem to vyřešil sám, holt jsme jenom lidi, nebylo to monitorem, ale dělalo mi zapojení kabelu z výstupu na vga/vivo/ na televizi, přehrávám z dvd mechaniky filmy na televizi a nenapadlo by mě,že když to nechám stabilně zapojené, že to bude takhle zlobit.Včera mi to to nedalo, tak jsem vypojil televizi a zkusil to znovu zrestartovat a ejhle ono to nabíhá jak má a žádný problém.No nic to neřeší na tom,že ten monitor stejně vyměním za 17 palcový crt už se na tom pracuje.Tak pro všechny,kteří mají stejný problém, nehledejte za tím velblouda, je to jen komár.Snad to někomu pomůže.Vašek