Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: nemuzu casto nastartovat skoro novy lg flatron ez t710bh

Standardní nemuzu casto nastartovat skoro novy lg flatron ez t710bh

stava se mi casto ze kdyz startuji pocitac tak nekdy mi sepne monitor az po vice pokusich. dnes sem nemohl nastartovat opet a po nastartovani byl obraz hrozne malo viditelny a cernobily. asi po hodine se mi ho podarilo nastartovat normalne -ale tak pul hodiny se mu chvel obraz ale uz je vse dobre -ale mam takovy strach co bude priste ?
    prosim vas cim to muze byt - monitor je ani ne rok stary,je odmagnetizovany. ze by kolisave napeti ?-obcas se stane tak jednou z dva mesice ze mi komp vyhodi pojistky. diky za rady

Standardní

tak uz je to tady -tyto radky pisu na monitoru ktery nastartuje bez barvy a jasu takze sotva vidim co je na plose. vidim to na reklamaci -koupil sem to v ts bohemia ve zline-malenovicich-tak sem zvedav jestli mi to vymeni na pockani. tak to vypada ze obrazovka je v haji -lg-fuck fuck

Standardní

Ono to vyzera ze elektronika je na <>.... niekde nieco pokazene a urcite na reklamaciu

Standardní

tak dnes uz monitor nenastartuje normalne , uz mi jede jen bez barvy a jasu. takze v utery frcim to reklamovat do ts bohemie.
    ma nekdo zkusenosti z reklamaci u ts bohemie -budou menit monitor nebo jak dlouho bude trvat oprava ? diky

Standardní

Ale ved LG nie su zle CRTcka... len niekde nieco odislo

Standardní

tak dnes sem byl to reklamovat v ts bohemii a kupodivu-stim samim monitorem a typem sem tam dnes nebyl sam -pry se to u lg stava casto a s velkou pravdepodobnosti to bude firmware-takze do 1-2 tydne to mam zpatky. no nekupte priste lg

Standardní

Citace Původně odeslal jindra.q
    tak dnes sem byl to reklamovat v ts bohemii a kupodivu-stim samim monitorem a typem sem tam dnes nebyl sam -pry se to u lg stava casto a s velkou pravdepodobnosti to bude firmware-takze do 1-2 tydne to mam zpatky. no nekupte priste lg
    Nic Moc ..... tak LG nie dobre, LG pokazene

Member
    Vliv
    251

Standardní

No lG teda naozaj nekupovat ,, som videl v skole a nefunguje tma ani poradne OSD ,,
    niektore ikonky tam su ale k nicomu lebo aj ked nastavujem jas alebo chcem roztiahnut obraz nic sa nerobi ,,
    a obraz je od krajov monitora asi 0,4 mm
    a nic nejde nastavit ,
    LG sa teda fakt neoplati kupovat su to dajake shity
    MB: ABIT NV8 nForce4-4x , RAM: 2x KINGSTON 512 MB CL2,5 PC400 , CPU: SEMPRON 2800+ @2450Mhz 256 KB cache 64 bit. , GK: GAINWARD 6600 GT 128 MB GDDR3 PCIe , LCD: PHILIPS 190S, HDD: SEAGATE 7200.10 320GB 16MB cache , KB: MICROSOFT WIRELESS Keyboard + Mouse model: T20-00036 ,DVD-RW: NEC 4550A , TV: LEADTEK WinFast 2000TV EXPERT, zdroj : FORTRON 350W GLN Green Power

Standardní

Ony i monitory maji firmware .

BTW v TS jsi mel stesti kdyz jsem tam reklamoval ja svoje AOC tak me raska malem sezral, ze pry si to mam odnest do jine firmy ktera dela servis. Tam jsem se nedovolal ani kolem 15:30 tak jsem jim to ovezl na prodejnu a malem me sezral.
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Member
    Vliv
    251

Standardní

Jasne ze maju Firmware podla coho by asi fungovalo OSD , tie pekne ikonky ktore nam nahradzaju trimre atd.
    Lenze je to vsetko ulozene v pameti EEPROM
    a v monitore sice je tato pamet dost dobre kryta proti vselijakym ruchom ale ajtak sa casto stava ze sa porusi a treba ten cip preprogramovat
    napr. pripad ked monitor nerozpoznava frekvencie , rozlisenie , sa prejavuje tka ze je rozne roztahany obraz a neda sa spravit , atd.
    Prehratie ma stalo tusim 200 SKK
    a trvalo dva dni lebo toho mali moc . Inak stacilo rozobrat odletovat preprogramovat a naletovat naspet , dost casto dochadza k poruseniu pri vadnom trafe
    MB: ABIT NV8 nForce4-4x , RAM: 2x KINGSTON 512 MB CL2,5 PC400 , CPU: SEMPRON 2800+ @2450Mhz 256 KB cache 64 bit. , GK: GAINWARD 6600 GT 128 MB GDDR3 PCIe , LCD: PHILIPS 190S, HDD: SEAGATE 7200.10 320GB 16MB cache , KB: MICROSOFT WIRELESS Keyboard + Mouse model: T20-00036 ,DVD-RW: NEC 4550A , TV: LEADTEK WinFast 2000TV EXPERT, zdroj : FORTRON 350W GLN Green Power

Junior Member
    Vliv
    269

Standardní

Citace Původně odeslal MaTTo S
    No lG teda naozaj nekupovat ,, som videl v skole a nefunguje tma ani poradne OSD ,,
    niektore ikonky tam su ale k nicomu lebo aj ked nastavujem jas alebo chcem roztiahnut obraz nic sa nerobi ,,
    a obraz je od krajov monitora asi 0,4 mm
    a nic nejde nastavit ,
    LG sa teda fakt neoplati kupovat su to dajake shity
    Co to kecas za nesmysly, LGcka maji nahodou velice dobre CRTcka, jedny z tech lepsich...Sam mam uz treti monitor LG, a sou to spickove monitory pro bezne pouziti..profi to nejsou, to je neco jineho. BTW nesrovnavej nejlevnejsi dajake sedmnackty ze skoly..beztak to byly jeste ty pseudo levne flatrony, co nejsou ani ploche...hold nejlevnejsi rada. Mozna by neskodilo, kdyby ses taky podival, ze ony existuji i ponekud lepsi monitory...potom je srovnej s ostatnima ve stejne tride a ce nove kategorii a vyjde ti ze LG drzi krok a jeji FLATRONy sou dobre monitory s rychlym a ostrym obrazem
    K8N Neo4 Platinum, AMD X2 4600+ @2.6GHz, 1GB HyperX PC3200 Kingston ULL, Gainward 6600GT 500/1000@550/1150, 320GB WD YS, NEC 1300A, NEC 5800, LG 900P, Chill Innovation 510W, MS IE 3.0

Standardní tak mi to doslo ze servisu-pekne rozostrene

tak mi to lg doslo po trech tydnech ze servisu -barvy jdou ale vypada to ze monitor je mene ostry ! prosim co s tim ? lze to spravit v servisnim menu a jak se tam pripadne dostanu ? dekuji p.s znacka lg uz u me navzdy skoncila

Member
    Vliv
    251

Standardní Re: tak mi to doslo ze servisu-pekne rozostrene

tak mi to lg doslo po trech tydnech ze servisu -barvy jdou ale vypada to ze monitor je mene ostry ! prosim co s tim ? lze to spravit v servisnim menu a jak se tam pripadne dostanu ? dekuji p.s znacka lg uz u me navzdy skoncila
    Noo pod ma este dalej presviedcat ze LG su dobre !!!
    A to znamena ze ked skola kupi nejake lacnejsie LG tak nemaju fungovat ci co Tomuto nechapem teraz ,,, Ti povim ze teraz su v skole tri nove IBM monitory cele cierne zas 17-tky ,, a tie idu zatial uplne super len som s tym este moc nerobil . Ale to LG sa mi nejako nelubi .

Standardní dalsi reklamace

tak byl dnes u nas kamarad a potvrdil me ze obraz je fakt rozmazany, takze po nedeli s tim letim opet do bohemie-doufam ze mi to uznaji jako reklamaci.

Standardní Re: dalsi reklamace

tak byl dnes u nas kamarad a potvrdil me ze obraz je fakt rozmazany, takze po nedeli s tim letim opet do bohemie-doufam ze mi to uznaji jako reklamaci.
    Uznat by to meli. Me to taky uznali, ale mel jsem neostrou jen jednu polovinu. A jeste se divili, ze mi to vadi.

LG CRT nebrat ani omylem. Mel jsem 2 uplne nove kousky a ani jeden z nich nedosahoval prumeru. I AOC je lepsi znacka.
    Intel E8200@3,6GHz, Gigabyte EP35-DS3, Noctua NH-U12F, Gigabyte nVidia 7600GS PCI-E, 2x 1024MB DDR2 800@900 Patriot 4-4-4-12, Maxtor 500GB, Samsung 500GB, Samsung 160GB, WD 250GB ATA, LG 4081b, NEC 4550@4551, CREATIVE SB Audigy 4, 24" Samasung 245T

Standardní

Citace Původně odeslal robox
    Co to kecas za nesmysly, LGcka maji nahodou velice dobre CRTcka, jedny z tech lepsich...Sam mam uz treti monitor LG, a sou to spickove monitory pro bezne pouziti..profi to nejsou, to je neco jineho. BTW nesrovnavej nejlevnejsi dajake sedmnackty ze skoly..beztak to byly jeste ty pseudo levne flatrony, co nejsou ani ploche...hold nejlevnejsi rada. Mozna by neskodilo, kdyby ses taky podival, ze ony existuji i ponekud lepsi monitory...potom je srovnej s ostatnima ve stejne tride a ce nove kategorii a vyjde ti ze LG drzi krok a jeji FLATRONy sou dobre monitory s rychlym a ostrym obrazem
    Mame v labu par LG a neda se na to vubec koukat. Je to neostry s vyraznym moire a divergenci po stranach.
    ..-= Let's go rock'n'restart =-..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání