Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Prislusenstvi pro FZ20

Standardní Prislusenstvi pro FZ20

Tak jsem se konecne dockal a minuly tyden jsem koupil FZ20. Dostal jsem k ni sice orgiginal pouzdro ale tam se nevleze s predsadnou a slunecni clonou. Tak bych potreboval neco vetsiho. Ale at se divam kde muzu (e-shopy) nemuzu nic najit. vetsinou je to rozdelene podle vyrobce coz mi znacne nevyhovuje. V kamenych obchodech jsem videl bud klasicke brasny (jako na kameru) nebo takove podle tvaru \_/ (fotak se do toho zasune). Rad bych koupil i nejake filtry ale ve Zlíne není žádny foto bazar tak mam smůlu. nedřív pojedu do Brna a to koncem mesice a v září do prahy. Můžete mi doporucit nejake bazary s kvalitni technikou. Taky jake filtry jsou obecne potreba. premyslel jsem nad polarizacnim kruhovym,UV, Toto jsem cetl http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...ghlight=filtry ale je to ponekud obsahle abych pochopil co je potreba pro amaterske foceni s vaznymi umysly. Diky moc za rady
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Standardní Re: Prislusenstvi pro FZ20

Citace Původně odeslal Geeker
    Můžete mi doporucit nejake bazary s kvalitni technikou.
    No, jeden je na Mendlaku a jeden na Kolisti (myslim). Jiny neznam
    A doporucuju polarizak.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem) [thx no-x]
    اضحك يضحك العالم معك وابك تبك وحدك

Standardní

v brně je celkem slušnej ten bazar v horní polovině ulice pekařská. Někdy tam kupuju optický haluzítka (čočky aj)....zkus to tam.

jinak v brně znám jen ten na mendáláku, a pak jsou dva na té pekařské....

Standardní

Citace Původně odeslal russianblue
    a pak jsou dva na té pekařské....
    Jj, tak taky, sem zapomel...
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem) [thx no-x]
    اضحك يضحك العالم معك وابك تبك وحدك

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání