Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Windows nema Dokumenty

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní Windows nema Dokumenty

popis problemu: je zahadou jak se to stalo, nicmene problem je v tom, ze Windows (2000) se tvari, jako bych nemel zadne dokumenty, rozumej vychozi slozku Dokumenty. Na plose nemam jejich ikonu, kdyz chci ulozit stahovany soubor, chybi mi v leve "rychle" nabidce slozek Dokumenty atp... proste nikde o Dokumentech ani zminka... zrejme neco buglo kdyz jsem si na nove nainstalovanych windowsech presouval Dokumenty z defaultniho umisteni do umisteni noveho na jiny oddil disku (bezna trivialni operace).

Nevim, jak tedka z toho ven... snad jen neco zmenit/opravit v registrech, ale kde a co?

Diky za kazdou radu
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní

vyreseno, diky za pomoc

reseni problemu:

po prostudovani tohoto odkazu http://www.windowsnetworking.com (diky SialenaCiapko) sem zjistil, ze co se tyce windows, melo by byt vsechno v poradku. trosku jsem zagooglil a nasel tohle http://windows.about.com a problem je vyresen.... nevim jestli jsem to udelal sam nebo se to nejak samo ( ), ale mel jsem vypnuty zobrazovani "oficialniho" zastupce dokumentu na plose a tak se to vyplo i vsude jinde.... takze sem ho zase zapl a vse je jiz v poradku
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní Re: Windows nema Dokumenty

Please, mám opačnej problém, ale jsem palice medvědí a hlava děravá.
    Jak zakážu v XP Prof. (klasické nastavení Win) aby se rozbalovaly dokumenty.
    V Nastavení/Hl.panel a nabídka start/ to mám zaškrknuté - že nechci rozbalovat dokumenty.
    Ale na starším disku jsem to nějak pohaluzi měl v nabídce start políčko "Dokumenty", to se ale nikdy nerozbalovalo a nepsali se tam žádný blbosti.

Furt si s tím nastavením hraju a za žádných okolností to nemůžu přinutit aby to nezobrazovalo ty použité dokumenty.
    dělá se to asi přes registr nee
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Administrátor Avatar uživatele Spec
    Vliv
    300

Citace Původně odeslal Lord Owl
    Please, mám opačnej problém, ale jsem palice medvědí a hlava děravá.
    Jak zakážu v XP Prof. (klasické nastavení Win) aby se rozbalovaly dokumenty.
    V Nastavení/Hl.panel a nabídka start/ to mám zaškrknuté - že nechci rozbalovat dokumenty.
    Ale na starším disku jsem to nějak pohaluzi měl v nabídce start políčko "Dokumenty", to se ale nikdy nerozbalovalo a nepsali se tam žádný blbosti.

Furt si s tím nastavením hraju a za žádných okolností to nemůžu přinutit aby to nezobrazovalo ty použité dokumenty.
    dělá se to asi přes registr nee
    Já jsem to nastavil přes start/spustit: gpedit.msc
    AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Spec: thankx very moucha. Tuhle konzolku vidím prvně a vypadá velmi užitečně
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání