Postavil jsem smrtici stroj na tyhle kycovity desce, Intelu CeleronD 2,53 Ghz nebo kolik to ma a Corsair 512 MB. A Samsung disk. Zdroj EC 350W silent.
Vsechno slo ok az do doby kdy jsem to zapl(Marty rikal MSi nebrat
)
1) Mam disk na konci kabelu juper master v 1st ide channel ale hlasi se jako 3rd master. Vymenil jsem disk, kabel nechal cable select ale porad je to 3rd master
2) CD romka je na 2nd IDE master, a precte ji to jenom kdyz je v biosu zaplej RAID. Pokud neni Enabled, vubec ji to nevidi.
3) kdyz uz se mi podari nabootovat instalacku woken, tak cca po minute behem nacitani potrebnych soubouru to klekne s modrou smrti.
Vymenil jsem ramku, bios, disk, kabely, zapojeni i instalacku ale za boha to nemuzu rozjet. Nemenil jsem cpu, desku a zdroj. (fakt mam doma dost veci ale lga755 cpu +mobo ne) a zdroj fakt nevim proc by vydrzel vzdy takhle a navic mi to prijde nejmin pravdepodobny v teto situaci.
MSI ma takovej previt se 4ma diodama vsechny jsou zeleny takze to by melo byt co se tyce HW ok.
Jinak jeste zdroj je 20 pin ATX deska 24, v manualu jasne pisou zapojeni (jinak to taky nejde strcit) a to je taky gut.
Jestli ma nekdo nejaky napad, nebo se s tim setkal, budu vdecnej.