Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Polofunkcni LCD notebooku

Standardní Polofunkcni LCD notebooku

Chtel bych se zeptat jakym zpusobem mam opravit vadu u notebooku Guartana Future GN586 kde se mi zobrazuje pouze dolni polovina obrazu, ta horni polovina je cerna, myslim ze by to mohlo byt mozna spatnym kontaktem, jelikoz kdyz ruzne zmacknu listu okolo LCD, tak se mi na horni polovine zobrazuji pruhy obrazu, ktery nemaji synchronizaci a jsou invertovany od toho puvodniho obrazu. Nevim, kdyz to rozdelam a budu to chtit opravit, tak jestli se nestane ze uz LCD nikdy neuvidim svitit ani v dolni polovine. Poradte mi prosim. Pokud Vam to pomuze, tak zde je odkaz na stranku s prodejem a tudis fotkama nahradnich dilu, takze by se z toho mozna dalo neco vycist, tezko rict:
    http://usedpchub.com.sg/uph/catf/ite...id=1093&page=1

Dival jsem se na fotku motherboardu a koukam ze ma klasicky socket 7, tzn ze bych to mohl teoreticky osadit silnejsim CPU kdyz zanedbame to, ze bude samozrejme vyzarovat vice tepla?

Dekuji

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Staré pasivní display bývaly rozděleny na půl,potom byly ovladací šváby na dolní a horní raně lcd,a potom propúojeny na příčnou.Problém bude v tom propojení.

Standardní

no nevim clovece jestli neni lepsi se v tom povrtat nebo to prodat na dily nez na tom jet na pul o brazu

Standardní

Zkusil jsem to rozdelat a opravdu je videt zezdola i zezhora plosnak. Tak jsem za behu zkousel i zacloumat s plosnakama za LCD a ono nic, potom jsem zkousel zacloumat i s dratkama vedoucima od grafiky, stale nic. Tak uz fakt nevim cim to muze byt. Kabelem to nejspis nebude tak to asi bude necim na tech plosnakach uvnitr LCD. Tak jsem si udelal v linuxu alespon prijatelne prostredi pro rozliseni 800x300 i v textovym rezimu (textove aplikace jsou roztahle na dolni pulku obrazu).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání