Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Proc nejdou mazat posty v nakupni poradne?

Standardní Proc nejdou mazat posty v nakupni poradne?

mISHA: priste bys nemusel vsechno hned lockovat
    nekamaradim s vama

Standardní Re: Proc nejdou mazat posty v nakupni poradne?

Citace Původně odeslal Xima
    mISHA: priste bys nemusel vsechno hned lockovat
    Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
    Můžete odpovídat na témata v tomto fóru
    Můžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
    Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
    Můžete hlasovat v tomto fóru

To bude asi ono Nejde to nikomu, i kdyz je to rekl bych celkem bezduvodny. Ve zpravach pro adminy ok, ale proc tam?!
    CPU AMD Phenom II 810 @ 3250MHz (250x13) at 1.25V | FAN Scythe Ninja rev.B | RAM A-Data Vitesta 2x2GB DDR 800MHz CL4 | HDD WD 6400AAKS + Samsung F3 1500GB | VGA Gigabyte 8800GT 512MB | Mobo Gigabyte 790X-DS4 | Case Thermaltake Soprano black & Seasonic S-12 430W | LCD HP w2207h 22" | DVD Toshiba 1912 & NEC 3540A

Standardní

2Baneshee2:
    Xima chce asi vedet PROC tomu tak je

To se musi vyjadrit nejaky admin proc zrovna tam to nejde.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

koukam, ze me pozadas o odemknuti, ale zalozis novy thread a uz to ale nenapises. takze vedle opet lock.

a nikde si nepsal, ze chces vedet proc ( jakozto duvod ). tady je to jasne > aby nebylo mozne smazat svuj kec. takze o co jde jeste dale?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

mno taky netusim ... imo by to (alespon v poradne) melo fungovat jako jinde na foru ...
    je to nastaveny ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Jestli to nešlo tak už to jde

Kód:
    Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
    Můžete odpovídat na témata v tomto fóru
    Můžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
    Můžete mazat své příspěvky v tomto fóru
    Nemůžete hlasovat v tomto fóru
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    tady je to jasne > aby nebylo mozne smazat svuj kec. takze o co jde jeste dale?
    no to je mi ale vysvetleni
    nekamaradim s vama

Standardní

Neviem, ze co si cakal za vysvetlenie. Je to tak presne kvoli tomu. Ani ja na svojom fore nedavam moznost mazat v podobnej sekcii.

Standardní

Citace Původně odeslal e1
    Neviem, ze co si cakal za vysvetlenie. Je to tak presne kvoli tomu. Ani ja na svojom fore nedavam moznost mazat v podobnej sekcii.
    nevim co je Tvoje forum a ani me to netrapi, ale tys zrejme nepochopil o co mi slo a abych Ti to vysvetlil> tak slo o to, ze me zajimalo proc neexistovala moznost smazat svuj prispevek v sekci "Nakupni poradna" kdyz to v jinych sekcich jde.
    Nevedel jsem zdali je to ucelove, nebo "nedostatek" fora a proto jsem vznesl dotaz.
    To, ze odpoved od "mISHA" je jemu vlastni (arogantni) me neprekvapuje, ale to, ze nepochopil, ze to byl skutecne "nedostatek" (viz Fox!MURDER) me prekvapuje.
    Tak uz chapes, proc jsem tak reagoval
    nekamaradim s vama

Vliv
    357

Standardní

muzes me rici, jaka arogantni odpoved? puvodne si se ptal na to, proc nelze smazat prispevek v teto sekci. nemyslim, ze by bylo potreba dale rozvadet vypis informace z praveho dolniho rohu.

sam si me pozadal o odemceni. i odemkl jsem ti to. teprve pak sem se vsiml, ze jsi zalozil toto tema znovu. tudiz jsem to zase zamkl ( kdyz uz si se nenamahal mi o tom dat vedet ). a odpovedel jsem ti do druheho threadu. pak jsem teprv zjistil, ze se to tentokrat tyka nakupni poradny. coz posleze vysvetlil fox.

takze?

Standardní

muzes me rici, jaka arogantni odpoved? puvodne si se ptal na to, proc nelze smazat prispevek v teto sekci. nemyslim, ze by bylo potreba dale rozvadet vypis informace z praveho dolniho rohu.

sam si me pozadal o odemceni. i odemkl jsem ti to. teprve pak sem se vsiml, ze jsi zalozil toto tema znovu. tudiz jsem to zase zamkl ( kdyz uz si se nenamahal mi o tom dat vedet ). a odpovedel jsem ti do druheho threadu. pak jsem teprv zjistil, ze se to tentokrat tyka nakupni poradny. coz posleze vysvetlil fox.

takze?
    mazani uz fungje i v nakupni poradne, takze uz tady skutecne nemusime nic resit
    hezky den
    nekamaradim s vama

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Já jsem si nevšimnul, že by nešlo smazat svůj post. Pouze to nejde, pokud už za ten post napíše někdo něco dalšího, pak už to nejde nikde

edit: jsem si vědom, že jsem mod
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Citace Původně odeslal Millisx
    Já jsem si nevšimnul, že by nešlo smazat svůj post. Pouze to nejde, pokud už za ten post napíše někdo něco dalšího, pak už to nejde nikde
    Taky jak bys mohl, my muzem prece mazat vsude
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Citace Původně odeslal e1
    nevim co je Tvoje forum a ani me to netrapi, ale tys zrejme nepochopil o co mi slo a abych Ti to vysvetlil> tak slo o to, ze me zajimalo proc neexistovala moznost smazat svuj prispevek v sekci "Nakupni poradna" kdyz to v jinych sekcich jde.
    Nevedel jsem zdali je to ucelove, nebo "nedostatek" fora a proto jsem vznesl dotaz.
    To, ze odpoved od "mISHA" je jemu vlastni (arogantni) me neprekvapuje, ale to, ze nepochopil, ze to byl skutecne "nedostatek" (viz Fox!MURDER) me prekvapuje.
    Tak uz chapes, proc jsem tak reagoval

/ OT:
    S mISHA(ovou) arogancí jsem se již nejednou setkal, a nejen já. Divim se že tohle pouštěj jen tak "mezi lidi" ... : )

OT /

Vliv
    357

Standardní

2spectatePro: gratuluji pane bezchybny a vsem prospesny ano setkal jsi se s mou "aroganci" kdyz si porusil pravidla bazaru. a take, kdyz si se registroval podruhe...

a dik za ohodnoceni. budu muset kolegum rici, ze jsem povysil

EDIT: schvalne si projdi sve prispevky. krome tech nekolika ( opakovaneho poruseni pravidel bazaru ), ktere mas v extremu jsi pro nase forum skutecnym prinosem...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání