DD, poradte prosim, jaky mam koupit monitor (cena/vykon ), pokud mozno do 6 tisic..
bude pouzivanej dost na hry, aby umel v 640*480 a 800*600 100hz... a byl pokud mozno polochy... dekuji
DD, poradte prosim, jaky mam koupit monitor (cena/vykon ), pokud mozno do 6 tisic..
bude pouzivanej dost na hry, aby umel v 640*480 a 800*600 100hz... a byl pokud mozno polochy... dekuji
Pokud nevadi, ze nejsou nove.
http://shop.ignum.cz/boxed/shop/index.asp
Par lidi z fora od nich monitor ma, vcetne me a plna spokojenost.
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
no vadi.. .), chci novy.. libi se mi tenhel: Hyundai ImageQuest Q995 stříbrný - 19" (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25381) ,ale v diskusi si nekteri stezuji... tak bych rad vedel, jesli je to dobra volba nebo ne
Za tyhle penize se novy a dobry monitor sehnat neda, rozhodne nebude dosahovat takovych kvalit, jako ty co se daji koupit v tom obchode na ktery jsem daval odkaz.
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
chjo, ale kdyz uz se tedko da koupit za 6 tisic 17" palcovy LCD, tak preci 19" CRT musi byt kvalitni ne?...
nebo co tenhle monitor?... http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25790 (Iiyama Vision Master 1451 LS902UT - 19") i kdyz vypada, ze neni plochy, ale 6 tisic se jeste da...
Neni plochy.
Je to smutne, ale je to tak, ani do 8k se neda sehnat dobry novy 19" CRT monitor.
Neni to davno, co jsem byl do jedne sestavy nucen dat novou 19" za 8k a muzu rict, ze moje 21" za 4.5k je o nekolik trid lepsi.
chjoa ten prvni co jsem navrhnul?... ten plochej je, koukal jsem u nej u kamose... ale jen kdyz sem se u nej zastavil....
v1s1on: Neves hlavu. Vetsinou na normalni praci uplne staci i neco z tve cenove kategorie. Budes pouzivat 1280 na 1024 pri 85 Hz, coz staci (samozrejme vice je lepe). Neni bezpodminecne nutny aby byl uplne plochy. Spise, jestli to jde, si ho nech predvest.
Je pravda, ze uvadeny repasy muzou bejt kvalitnejsi, ale chapu, ze novy je novy a kvalita neni zas tak spatna. Coz znamena , ze i laciny AOCka se daj pouzivat.
ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
---
◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ► On the 8th day God created David Bowie.
no takhle, naky extra velky rozliseni ve vinech nemam, ale de o to, abych neoslep, pze do toho cumim celej den jen co prijdu ze skoly... hraju CS1.6 640*480 a to potrebuju aby v tomhle rozliseni jedlo 100hz ... 800*600 taky, pak pri vyzsich (na single playery) mi staci bohate rozliseni 1154*864 ..., takze jaky mi poradite? ten prvni za tech 5 tisic? nebo ten druhy?... dekuji
Ten Hyundai Q995 neni spatnej monitor, ale je poznat, ze uz to neni co byvalo. Kvalitka sla preci jen trochu dolu (tak dva tri roky zpatky to bylo lepsi), ale zase servis je vybornej, takze bych to moc neresil. Za cca 5300,- je to dobra volba.
nekamaradim s vama
oki oki, tak ja tedy nasetrim, a vezmu ho, ale desi me diskuse v cc, kde si stezujou na to, ze se jim rozmazava obraz...![]()
mam Hyundai q910 a je naprosto super a dostacujici takze ta Q995 bude urcite taky good ja ten svuj mam uz 2roky a zadny rozmazavani a nic podobnyho nepjeknyho nepozoruju je proste super
C2D E6400@3.2GHz; Thermalright XP 120 + NEXUS D12SL BW; Gigabyte P35-DS4 rev.2; 2x2GB DDRII 800MHz A-Data EE; Gigabyte 8800GT@760*2000; SB X-Fi Music; Samsung 320GB SATA II + Samsung 500GB SATA II ; DVD Teac DV-516E, DVD-RW Samsung SH203B; case ThermalTake Dream Tower, Enermax Liberty 500W
dobre diky vsem za pomoc...snad na me nevyjde spatnej kus... (coz se mi stava vcelku casto
)
tak koukam na PZ a tam nakej monitor od LG... vypada fakt pekne... akorat stoji 7k, ale na to by se snad sehnali penize...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26256 co si o nem myslite?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)