Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: problém - Aerocool VM-101 vs. nvidia 6600 AGP

Standardní problém - Aerocool VM-101 vs. nvidia 6600 AGP

mám trochu problém s tímto chladičem

Kartu mám Leadtech 6600 non GT. teploty (měřené regulátorem větráků) při druhém průběhu 3dmarku jsou 60°C jádro (čidlo je mezi chladičem a jádrem, není to teplota té základní kostičky chladiče, ale spíš samotného jádra), na chladiči u konce trubek - ze zadu karty) je o 10°-15° míň. cca 5 mm od chladiče je 12cm fan, kterej odsává vzduch ven.

V čem mě přijde zakopanej pes? V přítlaku chladiče na jádro!! jaký jste použili ty packy? Tato karta nemá čip "vodorovně" jak to ukazujou v manuálu, tak sem použil jednu dlouhou a jednu krátkou packu, tak aby chladič byl rovnoběřno s horní hranou karty. Celkově stačí trochu drbnout do chladiče a pohne se

mohl by jste někdo blesknout fotku, jak to na tu 6600 máte nabastlený? Chladič by měl zvládnout 70W tepla, a tak kdybych měl přidávat další fan, tak sem si rovnou mohl koupit AC silencer

Standardní

Jestli se chladič hejbe tak to máš špatně nebo málo dotažený. A je vůbec kompatibilní s tou kartou?
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

chladic se nesmi hybat!!
    pri tom pohybu bys mohl jeste znicit jadro!!!(olamat rozky, poskrabat do)

musis ten pasiv poradne upevnit
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Standardní

ale zase bacha abys to jádro nerozdrtil
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Standardní

mě jde spíš o to, jaký použít ty "packy" co se dávaj do té drážky. Když tam dám malý, tak nedosáhnou do těch děr, když velký, tak jsou zase moc. Tada akorát, ale potom zase nemůžu nasadit chladič, protože ten montážní čtvereček musí být tak, aby se do něj daly ty trubky.Takže sem dal jednu malou a jednu velkou a ten základní čtverec nekopíruje směr jádra na špičku, ale klasicky (tedy o 45°posunutý) ale na jádro to doléhá dobře. Utažený to je jak prase....jde o to, že ty packy jsou z nějakýho měkýho plechu

Máte někdo osobní zkušenost s tímto chladičem na nvidii6600 AGP?

tady je návod:

http://www.aerocool.com.tw/aerocool-.../vm-manual.htm

když se podívám na krok 6, tak ten je pro mě nerealizovatelnej, 6600 má jádro postavený na špičku (AGP verze). Takže celkově mě napadaj myšlenky že to není uspůsobený na tuto kartu

Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal russianblue
    mě jde spíš o to, jaký použít ty "packy" co se dávaj do té drážky. Když tam dám malý, tak nedosáhnou do těch děr, když velký, tak jsou zase moc. Tada akorát, ale potom zase nemůžu nasadit chladič, protože ten montážní čtvereček musí být tak, aby se do něj daly ty trubky.Takže sem dal jednu malou a jednu velkou a ten základní čtverec nekopíruje směr jádra na špičku, ale klasicky (tedy o 45°posunutý) ale na jádro to doléhá dobře. Utažený to je jak prase....jde o to, že ty packy jsou z nějakýho měkýho plechu

Máte někdo osobní zkušenost s tímto chladičem na nvidii6600 AGP?

tady je návod:

http://www.aerocool.com.tw/aerocool-.../vm-manual.htm

když se podívám na krok 6, tak ten je pro mě nerealizovatelnej, 6600 má jádro postavený na špičku (AGP verze). Takže celkově mě napadaj myšlenky že to není uspůsobený na tuto kartu

[img]http://www.tomshardware.com/graphic/20041119/images/card5.jpg[
    /img]

to mas snad overeny, ze to je delany(kompatibilni) s tvou kartou, ne?

Standardní

výrobce píše "VM-101 is compatible with ALL VGA cards"

navíc sem se tady už jednou ptal, jestli to uchladí, v Czechcop, tam u tohoto chladiče řeší, jak to chladí na 6600. Drobný rozdíl je v tom, že AGP verze má ten můstek a jinak orientovaný jádro

Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal russianblue
    výrobce píše "VM-101 is compatible with ALL VGA cards"

navíc sem se tady už jednou ptal, jestli to uchladí, v Czechcop, tam u tohoto chladiče řeší, jak to chladí na 6600. Drobný rozdíl je v tom, že AGP verze má ten můstek a jinak orientovaný jádro
    v tom pripade by to melo bez problemu

v orientace jadra by nemela mit na tohle vliv

ty mas maximalni teplotu jadra 60°C? nebo vic?

Standardní

Zkus si zapnout měření teploty v driverech - on nějaký teploměr z fan controlleru taky nemusí měřit přesně...
    http://www.svethardware.cz/art_doc-7...40073BBAC.html

A taky jsi nenapsal jestli ta grafika dělá nějakou neplechu v důsledku přehřátí - jako jestli se tam neobjeví artefakty a tak...
    Desktop: Intel C2Q Q9300 ASUS Striker Leadtek GeForce 8800GTX 2 x A-DATA 2GB DDR800+ Extreme Edition 2 x Samsung Spinpoint 320GB (RAID0) Creative X-Fi Creative G500 Pro-gamer Gigabyte Aurora 3D 570 Thermaltake Toughpower 750W Samsung SyncMaster 226BW Microsoft Habu Microsoft Reclusa Logitech MOMO Racing Wheel
    Notebook: DELL Studio 1535
    Mobil: SonyEricsson W910i

Standardní

Citace Původně odeslal *VIPER*
    Zkus si zapnout měření teploty v driverech - on nějaký teploměr z fan controlleru taky nemusí měřit přesně...
    http://www.svethardware.cz/art_doc-7...40073BBAC.html

A taky jsi nenapsal jestli ta grafika dělá nějakou neplechu v důsledku přehřátí - jako jestli se tam neobjeví artefakty a tak...
    ------------
    není to na mojem komplíku, v pátek sem to kámošovi dával do kupy,
    chcekovali jsme to oba, a postup se zál OK.

Karta nějak nechybuje, neměl sem to tedy čas pořádně otestit,
    jen sem dal 3x za sebou 3dmark. měl sem málo času.

tomu fankontroleru bych docela věřil...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání