Od posledniho formatu si pravidelne kontroluju tuhle slozku, dosud jsem tam mel jen 2 veci, co tam byly hned po instalaci systemu a ted se mi tam najdnou objevilo tohle:
Kód:
Programovy soubor                      Status  Celk.vel. Dat.vytvoreni  Posl.pristup  Verze
{32564D57-0000-0010-8000-00AA00389B71} Neznamy 16KB      Zadne          Zadny         0,0,0,1
Naposled jsem to kontroloval tak 2dny pred tim a od te doby jsem vedome nic nestahoval, pohyboval jsem se ovsem v prostredi, kde se to hemzi reklamama a popupama atd. (nebojte se, nemam na mysli erotiku :P ), 100pro jsem tam ale zadnej daunloud neodklep. Uz v minulosti jsem takovyhle veci mival, konkretni souvislost s potizema jsem sice prokazatelne neobjevil zadnou, ale protoze se to ted objevilo takhle zcistajasna jako by nic a jeste bez konkretnich udaju co kde kdy a jak, neverim tomu, ze to je neco dobryho a chtel bych se toho zbavit.

Potreboval bych ale vedet, jestli se v tomhle nekdo vyzna, jestli staci pokusit se to smazat (budu muset teprv zkusit, jestli se v tyhle slozce vubec mazat da) a vyhodit to z registru nebo jestli to neni nak proinstalovany do systemu. Ani AVG, ani Ad-Avare ani Spybot na to nereagujou. V registrech jsem k tomu nasel tohle:
Kód:
HKEY_LOCAL_MACHINE                          |(Standard)       (Value not set)
 Software                                   |Istaller         "MSICD"
  Microsoft                                 |SystemComponent  0x00000000 (0)
   Code Store Database                      |
    Distribution Units                      |
     {32564D57-0000-0010-8000-00AA00389B71} |