Ahoj lidi.Já už nevím co s tím vypadá to že když používám pc-hraju hry,píšu ve wordu a jiné věci je vše v pořádku.Pokuď ale začnu surfovat na netu tak se po nějaké chvilce oběvý ono okýnko z hláškou,dám zavřít křížkem nebo ok a naběhně znovu,takhle jej celkem potvrdím tak 3x krát za sebou a pak je na delší dobu klid a mohu pokračovat v surfování. Ani mě to neblokuje když to okno dám např.dolů nebo přes něj dám okno může dál surfovat bez otravování i když je furt zaplé.
Ona hláška:

Just in time debug
An exception ´Runtimr Error´ has occurred in Script.
However, no debuggers are registered that can debug this exception.Unable to JIT debug.

nevíte něko čím to může být?
Kdysi mě to ukazovalo po čisté instalaci Windows Xp prof SP2 a ovladačů+office ještě Microsoft scipt editor a furt to vyskakovalo při surfování. Nakonec jsem kouka na netu pročetl jsem v en tu hlášku koukl do nápovědy kde psaly že to jsou něnajké scripty v office nalezl jsem do office pročeetl.pak jsem office 2003 odinstaloval a znovu nainstaloval a bylo po problému.
To jsem vyřeši ale s tímto si nevím nějak rady.
používám Avast 4.6home tak jsem nechal pc projet trial Nod32 a KAV5Pro aktualizovanýmy anic nenašly takže ani červ nebo nějaký virus.
Snad z toho moudřejší než já