Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: virtualni rozliseni

Standardní virtualni rozliseni

Mam tv finlux s vga vstupem. Bohuzel umi jen 640*480.

Dotaz: Je nejaka utilita, aby mi to ukazovalo virtualne napr 1024*768.
    (podobne jako napriklad u LCD). Je jedno, zda budou fonty vyrazne hur citelnejsi, jde mi o to, aby se mi vubec nektera nastaveni u programu vesly na display. (zatim to resim pres vzdaleny pristup).

Nebo napriklad jako u opery se da jednoduse nastavit v procentech zobrazeni. (to by se mi fakt libilo )
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Standardní

Linuxove X to vedia, o windowsoch netusim.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Standardní

Jojo, ctrl alt plus/minus...a je to
    Ja sem to videl i ve windows, ale umeli to graficke ovladace u jedne karty...nevim, uz je to davno. Obcas by se mi to taky hodilo, ale mam radeji virtualni desktopy.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Jojo, ctrl alt plus/minus...a je to
    Ja sem to videl i ve windows, ale umeli to graficke ovladace u jedne karty...nevim, uz je to davno. Obcas by se mi to taky hodilo, ale mam radeji virtualni desktopy.
    Delaly to ATI ovladace na Rage kartach. V novych ovladacich to uz asi neni.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

A jo. No je to skoda.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání