Zdar vsichni, mozna to tady uz padlo, ale ja to nenasel ...
Mam nasledujici problem, vypada to, ze se mi brutalne prehriva R9700Pro all-in-wonder a to v nezatizenem stavu
Moje deska je ASUS A7V333 => AGP 4x
Nevim vubec, co se deje, grafika jela v pohode asi 14 dni bez vytuhu a najednou konec, na samotne plose se mi to jeste nestalo, ale treba ve hre najednou pruhy a zrneni pres obrazovku, k vytuhu nedojde, jen je obraz v haji.Kdyz si sahnu na ten pasiv, tak na nem pomalu neudrzim ruku.Vetrak je tam originalni. Toci se, ale nevim, jestli je to dostacujici (asi ne). Nevite, jestli ma v sobe nejaky termocidlo? Ja oparvdu nevim.Zda se, ze je to Hercules (vypada uplne stejne jako R9800Pro, stejne pasivky, rozlozeni apod.).Nevite, jestli se vetrak toci porad na max, nebo jestli je nejak regulovan vzhledem k teplote?Jeste jsem to zkoumal multimetrem a hazelo mi to teplotu pameti 40 stupnu a teplotu pasivu uplne na kraji asi 45 stupnu, vse mereno v nezatizenem stavu po 15 minutach behu systemu.Za ten multak nerucim, ze zacatku cidlo trochu blblo a dostal jsem se s nim az na 115 stupnu a porad to linearne stoupalo. Po jeho generalce se zdalo byti funkcni s odchylkou +-2 stupne.
Diky, zdar Max