Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Instalace winu na PATA 120gb WD

Junior Member
    Vliv
    257

Standardní Instalace winu na PATA 120gb WD

Když se pokusím nainstalovat winy na novej disk, vsechno vypada ok az do prvního restartu (vyberu/ vytvořím oddíl, sformátuju, pak se něco nakopíruje). Po restartu mi to napíše "chyba nacitani operacniho systemu". Zkousel jsem WIN2K a WIN XP oboje dela naprosto to samy

Nicmene na disku jsem udelal druhej oddil a ten jede naprosto v pohode takze myslim ze chyba v hw to nebude, spíš to bude nekde mezi klavesnicej a zidlej...

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní Re: Instalace winu na PATA 120gb WD

Citace Původně odeslal Harm
    Když se pokusím nainstalovat winy na novej disk, vsechno vypada ok az do prvního restartu (vyberu/ vytvořím oddíl, sformátuju, pak se něco nakopíruje). Po restartu mi to napíše "chyba nacitani operacniho systemu". Zkousel jsem WIN2K a WIN XP oboje dela naprosto to samy

Nicmene na disku jsem udelal druhej oddil a ten jede naprosto v pohode takze myslim ze chyba v hw to nebude, spíš to bude nekde mezi klavesnicej a zidlej...
    Presne tento problem som nedavno riesil , 80gb disk Maxtor. Presne rovnaka chyba , nakoniec sa vymenil za 40gb a vsetko ide ok. Nezda sa mi to na zidli a klavesnici.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání