nevite o nejakym zahranicnim serveru, kterej tenhle freehosting poskytuje? z ceskych tyhle sluzby zadarmo nikdo nenabizi.![]()
potrebuju, aby podporoval jazyk PHP a sluzbu smtp taky.
diky
nevite o nejakym zahranicnim serveru, kterej tenhle freehosting poskytuje? z ceskych tyhle sluzby zadarmo nikdo nenabizi.![]()
potrebuju, aby podporoval jazyk PHP a sluzbu smtp taky.
diky
P4-520 (NW - 2800 MHz) - AC Super Silent 4 Ultra TC /// Radeon 9600PRO 128MB - AC ATI Silencer 2 /// Corsair 1GB 400MHz /// MSI - MS-6742, 865PE Neo /// Creative X-FI XtremeMusic /// Maxtor 7200rpm, 80GB, 8MB // WD 120GB, 2MB
dik, vypada to dobre![]()
No nechci vam do toho kecat ,ale ten "Server" ma upload 128 Kps.
Sice fandim takovejmhle lidem ,ale to asi na webhosting stacit moc nebude.
*NIX GG
ja taky necekam za nic neco prevratnyho ty lamoPůvodně odeslal Hanta
![]()
Původně odeslal Hanta
, jj, ale zevraj sa chysta upgrade...
P4-520 (NW - 2800 MHz) - AC Super Silent 4 Ultra TC /// Radeon 9600PRO 128MB - AC ATI Silencer 2 /// Corsair 1GB 400MHz /// MSI - MS-6742, 865PE Neo /// Creative X-FI XtremeMusic /// Maxtor 7200rpm, 80GB, 8MB // WD 120GB, 2MB
Jo to je jeasny ze zadara nemuzes chtit vsechno ,ale proste rikam ze tohle se asi nemuze moc povazovat jako webhosting ,a nerikej mi lamo ,to ses mozna ty ,kdyz to nekomu rikas.Původně odeslal Sova
*NIX GG
ok sry
V pohode taky sryPůvodně odeslal Sova
![]()
![]()
*NIX GG
mel bych mensi dotaz. ted instaluju forum na ten web a pri instalaci mam problemy. nevim, jaky mam zadat DSN, Your Database Name - to asi libovolny ne? a pak jeste Database Username a Database password.
je mozny, ze tu databazi nemam vytvorenou a proto se k ni nemuzu pripojit?
diky moc za kazdou odpoved.
![]()
Database name musi bejt vytvorena na serveru databaze s nazvem ,kterej pak uvedes do tyhle polozky.
Samozdrejme musis mit na SQL serveru ucet.
*NIX GG
nechci vam do toho kecat, ale smtp podporuje i webzdarma
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
nechci vam do toho kecat, ale smtp podporuje i webzdarma teda nevim jsetli to je smtp ale pres script kterej si napisete to jde.
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
na wz.cz bych si nikdy web uz asi nedal ,skoro nikdy to nejede a je to hrozne pretizeny.
*NIX GG
a nie je jednoduchsie nez zhanat cudzi SMTP server si spravit v PC vlastny? vsak su na to jednoduche programy ze to zvladne aj sekretarka... myslim ze jeden sa vola advanced direct remailer ci tak nejak...Původně odeslal Hanta
Ahoj, ma nekdo zkusenost s http://ic.cz/ ?
Maji freehosting se 100MB ,dalsi info na mainpage.
Co jsem prolez jejich forum, tak zadny moc negativni ohlasy tam nejsou. wz.cz mi zacina byt maly, tak se poohlizim po necem vetsim...
ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
---
◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ► On the 8th day God created David Bowie.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)