Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Notebooky Gigabyte

Junior Member
    Vliv
    273

Standardní Notebooky Gigabyte

Nedavno som si zaobstaral N512, je celkom v pohode. Zaujimalo by ma, ake mate skusenosti s notebookmi tejto znacky vy.

Moj ako vravim celkom v pohode - az na par detailov:
    Prvy sa tyka cdromky. Mam s nou taky problem, ze nechce vystrelovat. Musim ju vyberat nechtami. Sice mi to az tak nevadi , ale potesilo by ma, keby bola 100% funkcna . To mi ako pisem az tak nevadi, viac mi vadi, ze nechce nacitavat cdcka, ked ju otvorim cez tlacitko . Musim proste aby sa otvorila dat povel cez windows. Potom uz normalne(nechtami) vytiahnem, vlozim cd, roztoci ho, vsetko ok. Ked otvorim cez tlacitko, tak otvori tie vratka(musim zasa vytiahnut nechtami), vlozim cd, zatvorim, ale nechce roztocit. Niekedy to skusam viac krat a na taky 5x to uz zoberie.
    Dalsi detail - na svideo vystupe sa mi nepodarilo rozbehat fareby obraz . Vyskusal som rozne svideo kable, redukcie, nastavenia(samozrejme aj rozne pal formaty), drivre, ale nepodarilo sa. Ale pevne verim, ze sa mi to raz podari .
    Este som prisiel na jeden detail - neviem preco, ale na najblizsom usbcku pri svideo vystupe mi nechce zobrat mysku Tlaciaren tam ide v pohode aj ostatne veci, ale ju mi to zobrat nechce. Nastastie na ostatnych usb portoch ide v pohode .

Este by som sa vas chcel opytat, ze aky program pouzivate na zistenie teploty cpu u notebookoch. V speedfane, motherboard monitore a ani v sandre mi ju zobrazit nechce. Diki
    velky: Abit NF7-S, AthlonXP@2415MHz, 2x256MB, GF 4 MX440, WD 80GB, AOC 7A+,...
    maly: Gigabyte N512 - Dothan 1,6GHz, 512mb, Radeon M 9700, 60GB+160GB, 15" SXGA+, wifi,...

Member Avatar uživatele Johny_g
    Vliv
    268

Standardní

2 kusy, zatím spokojenost. S CD sem problémy nezaznamenal ani u jednoho, TV nemám takže nemůžu říct. To s tou cdromkou bych viděl na reklamaci.
    Gigabyte P35-DS3, E2160@3 GHz, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, MSi GTX 275 TwinFrozr OC, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, Samsung DVDRW, Samsung 214T

Standardní Re: Notebooky Gigabyte

Citace Původně odeslal DaTa
    Nedavno som si zaobstaral N512, je celkom v pohode. Zaujimalo by ma, ake mate skusenosti s notebookmi tejto znacky vy.

Moj ako vravim celkom v pohode - az na par detailov:
    Prvy sa tyka cdromky. Mam s nou taky problem, ze nechce vystrelovat. Musim ju vyberat nechtami. Sice mi to az tak nevadi , ale potesilo by ma, keby bola 100% funkcna . To mi ako pisem az tak nevadi, viac mi vadi, ze nechce nacitavat cdcka, ked ju otvorim cez tlacitko . Musim proste aby sa otvorila dat povel cez windows. Potom uz normalne(nechtami) vytiahnem, vlozim cd, roztoci ho, vsetko ok. Ked otvorim cez tlacitko, tak otvori tie vratka(musim zasa vytiahnut nechtami), vlozim cd, zatvorim, ale nechce roztocit. Niekedy to skusam viac krat a na taky 5x to uz zoberie.
    Dalsi detail - na svideo vystupe sa mi nepodarilo rozbehat fareby obraz . Vyskusal som rozne svideo kable, redukcie, nastavenia(samozrejme aj rozne pal formaty), drivre, ale nepodarilo sa. Ale pevne verim, ze sa mi to raz podari .
    Este som prisiel na jeden detail - neviem preco, ale na najblizsom usbcku pri svideo vystupe mi nechce zobrat mysku Tlaciaren tam ide v pohode aj ostatne veci, ale ju mi to zobrat nechce. Nastastie na ostatnych usb portoch ide v pohode .

Este by som sa vas chcel opytat, ze aky program pouzivate na zistenie teploty cpu u notebookoch. V speedfane, motherboard monitore a ani v sandre mi ju zobrazit nechce. Diki
    koukni se do faq ohledne rozchozeni TV vystupu a S videa, myslim ze jsou ho dva drzhy zapojeni a tim padem pak vznikne cernobilej problem...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní Re: Notebooky Gigabyte

Citace Původně odeslal tiktak
    koukni se do faq ohledne rozchozeni TV vystupu a S videa, myslim ze jsou ho dva drzhy zapojeni a tim padem pak vznikne cernobilej problem...
    jo taky to vyzkousej na jine televizi

mne se stejnym kabelem to chodi doma na Thomsonu 72cm i na Philips 37cm barevne, ale u kamosa na nejake 55cm to chopdi cernobile, stejne tak u babicky na 72cm Philips to chodi cernobile. Reseni sem nasel zatim vzdy tak, ze sem to zapojil jeste pres video a bylo to barevny

Junior Member
    Vliv
    273

Standardní

no tu cdromku by som mohol dat reklamovat, ale to by trvalo mesiac. A v podstate funguje a nevyuzivam ju velmi casto.

k tomu programu na zistenie teploty cpu neporadite niekto?
    maly: Gigabyte N512 - Dothan 1,6GHz, 512mb, Radeon M 9700, 60GB+160GB, 15" SXGA+, wifi,...

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní

no tu cdromku by som mohol dat reklamovat, ale to by trvalo mesiac. A v podstate funguje a nevyuzivam ju velmi casto.

ot: Kdyz ji moc casto nepouzivas, tak ji reklamuj ... nechapu taktiku "je to v haji, ale mne to nevadi"

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Junior Member
    Vliv
    273

Standardní

Citace Původně odeslal PetrT

ot: Kdyz ji moc casto nepouzivas, tak ji reklamuj ... nechapu taktiku "je to v haji, ale mne to nevadi"
    ved to by som musel poslat na reklamaciu cely noteboook...
    on je zapecateny, nemozem len tak z neho vybrat cdromku a poslat ju na reklamaciu v tom je ten problem

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání