Nedavno som si zaobstaral N512, je celkom v pohode. Zaujimalo by ma, ake mate skusenosti s notebookmi tejto znacky vy.
Moj ako vravim celkom v pohode - az na par detailov:
Prvy sa tyka cdromky. Mam s nou taky problem, ze nechce vystrelovat. Musim ju vyberat nechtami. Sice mi to az tak nevadi

, ale potesilo by ma, keby bola 100% funkcna

. To mi ako pisem az tak nevadi, viac mi vadi, ze nechce nacitavat cdcka, ked ju otvorim cez tlacitko

. Musim proste aby sa otvorila dat povel cez windows. Potom uz normalne(nechtami) vytiahnem, vlozim cd, roztoci ho, vsetko ok. Ked otvorim cez tlacitko, tak otvori tie vratka(musim zasa vytiahnut nechtami), vlozim cd, zatvorim, ale nechce roztocit. Niekedy to skusam viac krat a na taky 5x to uz zoberie.
Dalsi detail - na svideo vystupe sa mi nepodarilo rozbehat fareby obraz

. Vyskusal som rozne svideo kable, redukcie, nastavenia(samozrejme aj rozne pal formaty), drivre, ale nepodarilo sa. Ale pevne verim, ze sa mi to raz podari

.
Este som prisiel na jeden detail - neviem preco, ale na najblizsom usbcku pri svideo vystupe mi nechce zobrat mysku

Tlaciaren tam ide v pohode aj ostatne veci, ale ju mi to zobrat nechce. Nastastie na ostatnych usb portoch ide v pohode

.
Este by som sa vas chcel opytat, ze aky program pouzivate na zistenie teploty cpu u notebookoch. V speedfane, motherboard monitore a ani v sandre mi ju zobrazit nechce. Diki