Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: MSI FX5900SP-VTD128 a výměna chladiče

Standardní MSI FX5900SP-VTD128 a výměna chladiče

Ahoj

Tak jsem si upravil CPU chladič a dal jsem ho na graf. kartu FX5900SP-VTD128. Chci zapnout PC a nic. Vzpomněl jsem si, že některé desky nemají rádi, když není připojen chladič k desce… a tak jsem připojil originální chladič ke graf. kartě (jenom zapojil) a ten upravený nechal na graf. kartě. Karta teď vesele běhá. Jenom se mi teď houpe na kartě chladič a ještě hučí.

Neví někdo náhodou jestli se nedá někde to připojení k větráku od graf. karty vypnout? Jo a ještě jeden dotaz, jestli tato graf. karta FX5900SP-VTD128 podporuje měření teploty a když ano tak jaký SW je dobrý.

Díky za info
    Kladivo

Standardní Re: MSI FX5900SP-VTD128 a výměna chladiče

Citace Původně odeslal kladivo
    Ahoj

Tak jsem si upravil CPU chladič a dal jsem ho na graf. kartu FX5900SP-VTD128. Chci zapnout PC a nic. Vzpomněl jsem si, že některé desky nemají rádi, když není připojen chladič k desce… a tak jsem připojil originální chladič ke graf. kartě (jenom zapojil) a ten upravený nechal na graf. kartě. Karta teď vesele běhá. Jenom se mi teď houpe na kartě chladič a ještě hučí.

Neví někdo náhodou jestli se nedá někde to připojení k větráku od graf. karty vypnout? Jo a ještě jeden dotaz, jestli tato graf. karta FX5900SP-VTD128 podporuje měření teploty a když ano tak jaký SW je dobrý.

Díky za info
    Kladivo
    no člověče jednou jsem řešil něco podobného a místo toho větráku co se ti tam houpe jsem připojil diódičku a osvítil nový větrák... Docela dobře to i vypadalo... Jinak měření teploty máš přímo v ovladačích (na co přídavnej soft)

Standardní Re: MSI FX5900SP-VTD128 a výměna chladiče

Citace Původně odeslal sofokless
    Jinak měření teploty máš přímo v ovladačích (na co přídavnej soft)
    ...da sa pouzit aj RivaTuner a zobrazovanie teploty v SysTray
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Měření teploty podporovala jen 5900SP na pcb od 5900 full nebo ultra , ale tech se vyrobilo malo kusů , zbyli už byly na pcb s 5900xt http://www.register.wz.cz/clanky/5900sp/_5900sp.htm nahoře je fotka půbodní SP a pod ní tý novější s pcb XT . Jinak mám tu XT verzi a když mám odpojenen větrák tak mi grafika normálně naběhne a neni žádný problém.
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání