Ani dobře zabalenej monitor nepřežije pád z 1,5M
a když posílá výrobce nebo distributor k prodejci nové zboží, tak asi posílá jeden monitor v 20ti metrovým kontejneru vystlaném vatou, ne?
Už mě to nebaví, dneska je to tu samej "odborník"
No vzhledem k tomu, na co se ptáš a jakou máš představu o tom, jak to chodí na reklamačních odděleních, tak jsi rozhodně Odborník ty a to i s tím velkým "O", narozdíl třeba ode mne, kdy já se "v branži" pohybuju nějaký ten rok a znám reklamace nejen z pohledu zákazníka, ale hlavně z pohledu prodejce.
Jestli skutečně posíláš nějakou flash paměť, tak ti bohatě stačí krabice o rozměrech 10x10x20 cm, paměť v antistatickým pytlíku, krabice řádně vystlaná buď bublinkovou fólií nebo zmačkanejma novinama... při přepravě takto zabalené flešky je šance na poškození fakt minimální, leda by ten balík přejelo auto a to asi bude poznat ne?
A když už máš tak obrovský strach, že na tebe někdo kuje ukrutné pykle, že za tím snad stojí CIA, BIS nebo zelení mužíčci z masu, tak prostě kopni do vrtule a jeď to reklamovat osobně a neřeš tady svý skutečně paranoidní obavy...
A mimochodem, když už ti prodejce nabídne, že ti pošle přepravní službu, tak to ber, protože pak náklady hradí automaticky prodejce, kdežto když to pošleš poštou, tak to musíš zaplatit ty a až následně žádat úhradu poštovného po prodejci!