Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: titulky na TV pouze ve stredu obrazovky

Standardní titulky na TV pouze ve stredu obrazovky

Zdravim, omlouvam se za krkolomny nazev. Mozna by to melo patrit do ATI sekce, ale je to zalezitost vyslovene kodeku. Navic se mi tady zalibilo. Kodeky mam k-lite 1.25, v ovladacich mam zatrhlou volbu divadlo, takze kdyz chci poustet film pres bsplayer, tak v nem u titulku musim mit volbu drag subtitles to overlay surface. Titulky se vykresli, ale pokud se jedna o film v zobrazeni 16:9, tak je nedokazu presunout dolu na obrazovku, aby byly na pozici toho cernyho pruhu, takze jsou zhruba uprostred obrazovky a zabiraji skoro celou viditelnou oblast. Nejde s nima proste soupnou dolu(vlastne ani nahoru, ale pri snaze dat je nahoru se alespon hejbe subtitle position offset) Kdyz je volba overlay vypnuta, tak hejbat s nima jde, ale na tv nejsou. Predtim kdyz jsem jeste pozival strarsi k-litovsky kodeky a nevedel o overlay v bsplayeru, jsem pozival vobsub. Ted kdyz jsem to zkusil pres vobsub, tak titulky sly nastavit do pozice toho cernyho pruhu, ale ten je prekryval. Neco jako v novackym pocasi, nez ten pruh rosnicka preleze(jestli to teda jeste je). Vycnivajici kousek je videt, ale co se prekryva s tim pruhem ne. Vyresit to pujde odskrtnutim nakyho policka, ale kde ho najit to netusim. Jinak podobnej problem jsem tady nenasel, ale neprekvapilo by me, kdyby mi nekdo odpovedel linkem na reseni a vetou zkus search.
    Komp1:
    CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+ (2,5GHz). MB: Gigabyte K8NS. VGA: Leadtek 6600 GT 128MB. HDD: Western Digital Caviar RE 2x 320 GB. RAM: Geil 1GB DDR 500. DVD-RW: Lite-On LH-18A1H. CD-RW: Teac W540e. LCD: Samsung 710N. CASE: EuroCase Briza E6097 stříbrná. Zdroj: Fortron 400W

Komp2:
    CPU: AMD AthlonXP-M 2600+ (2,0GHz). MB: ASUS A7N8X-E Deluxe. VGA: Club3D Ati Radeon 9200. HDD: Seagate 7200 8MB 250GB. RAM: Kingmax 512 DDR 433. DVD-RW: Lite-On 1693s.LCD: Nejaky CRT. CASE: Nejaka hruza, kde je 300W Fortron.

Standardní

ja pouzivam ten isty kodec pack ako ty, akurat pouzivam este G400 a media player, na televizii ziadny problem, mozem si robit s titulkami co chcem.
    Skus ten G400, ale pri instalacii KLite codec pack musis odskrtnut policko disable divx G400
    Kartu mam tiez ATI a pouzivam thatre mode
    Modrý delfín
    |Epox 8K5A2+ |AMD Athlon XP AGOIA 1600+@166x10|Chieftec BlueDragon + |Enermax EG465AX-VE FMA |Sapphire Radeon 9100 64MB passive |Apacer 333 CL 2.5 512 MB RAM|Maxtor DiaMaxPlus 9 80 GB 8 MB Cache|Seagate Barracuda V 80 GB|DVD Toshiba SD-M 1612 |DVD-RW LG 4163B A101 |SB Audigy FireWire |Aver TV| |17" Fujitsu-Siemens 1024x768@100Hz Net: |RoburNet| Web: www.mepoforum.sk - Fórum pre medzinárodnú politiku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání